GUNDAM SEED系列討論區24

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
雷就黎忍唔住要返生
大西洋聯邦姐係logos點會係好人
秘密發展G計劃
阿拉斯加防衛戰用歐亞聯邦主力部隊做餌叮熟晒啲人
食左南美
大家都係軍校第一,佢同阿斯蘭個差距
佢第一
我諗MK仔秒佢喎
傳聞中外傳天花板係伊薩古,有冇人知福田有啲講過設定
教主呢首歌都唔錯
FREEDOM #7 on Trending for music
佢癲到叫真讓justice 比佢揸,如果真係讓左就可以睇脈衝or真斬殺justice
伊撒古真心勁 正傳都係差基蘭真呢啲tier 0少少
可唔可以講多少少
B :唔得,變左節邊個去買啲模型
普雷亞係古魯謝、尼爾同款複製人
叢雲劾係戰爭用調整者,戰鬥上唔輸比基拉
羅係自然人,前期輸比迷惘金色機
迷惘金天兩姐弟係精英調整者(能力高所以比奥布五大家族之一收養),曾經用兩隻手指夾住實體劍菊一文字,就算考慮到迷惘紅色機摡斬擊弱過命運好多,都勁過正傳大初份人
卡納德係超級調整者既失敗作
似係借佢過橋多d
Logos又會派freedom斬理幻痛同地球軍
三小強唔係軍人,係生體CPU, 唔洗守軍紀
大西洋聯邦最仆街,南美同非洲唔肯同Plant斷交,就吞併左人, 後仲打維多利亞同Orb搶質量加速器
Ching , 設定呢啲野唔係靠自己作出嚟架Bo , 叢雲連卡納德都打唔贏而卡納德係漫畫連普雷亞都打唔贏好難打得贏基拉…,同埋漫畫叢雲講過好幾次自己冇能力打贏基拉,GSD astray 講左得4個UACE, 真,基拉,雷,阿斯蘭. 你點樣得出叢雲唔輸基拉呢個結論… 羅係機械天才但戰鬥真係麻麻,我想知福田有冇講過設定外傳上限係伊薩克
條女叫咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞