GUNDAM SEED系列討論區24

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
再睇返呢幾年嘅console高達game
做得最好嗰個已經係EXVS MBON
其實都唔係世紀神作只係佢係最正常
new gundam breaker 同 gundam versus嗰啲真係嘔血
SD嗰個又唔夠機玩而且要買DLC
Mobile嗰隻乜鬼陰間對決直頭智商稅
20年前嘅seed連女同學都追,可能誇張過依家
其實高達mmorpg好好玩
多數第二首係新歌
玉置成實竟然冇第二首
等緊首reason
議長交帶要亞絲蘭要消滅Freedom接觸過嘅所有嘢
擔心地球軍整到核彈
但亞絲蘭呢個反骨仔
反而拎條部機交俾半地球軍保管
真係唔怪得佢老豆咁激動

另外

雖然事實係古魯澤用芙蕾將條鎖匙交俾地球軍,不過喺基拉亞絲蘭角度應該唔知道呢件事,加上佢哋冇可能24小時睇住部機,基拉有段時間仲要1個人睇2部?其實佢哋兩個有冇諗過係自己睇唔實nuclear jammer canceller,搞到資料外泄,俾地球軍生產到核彈?佢哋好似完全唔覺得自己有責任咁

Btw古魯澤呢個攬炒派
到死嗰刻都以為攬炒成功
都算係得償所願
發現都幾多人無第二首
pokemon 個陣以為大結局會唱埋ending 首歌
點知都係無
北谷洋唱完one piece 都無第二首
依家佢出game 都係hea 整
MBON其實只係正常水平
數漏咗最尾嗰個副官
我覺得報仇都唔係佢動機嘅全部
佢真心相信消滅自然人先可以結束戰爭
呢款都正 啲機好整 係新世代啲卒仔機勁舊世代太多
MBON家用機移植個個任務mode其實好悶
幾時先有機會係PS5玩到EXVS2啲機阿
都唔會求一跳跳到去OB 衰衰地25年左右有XB玩下都好啦
建議啲票房計埋通脹先
因為負累用公頻大大聲講佢有鎖匙
然後接收完佢Blue Cosmos就即刻用到核彈
根本唔需要懷疑自己班經歷完生死嘅戰友
嗰刻應該冇人知道鎖匙係咩意思
如果有人知道,咁古魯澤就已經俾人捉去打靶啦
Btw經歷生死係大天使號同基拉姐
亞絲蘭又點計同佢哋經歷生死
幫地球軍秘密開發gundam曙光社班人又點計先

Btw
想問點解古魯澤第一次見到芙蕾就話搵到鎖匙
點解芙蕾見到古魯澤又叫爸爸
你放心 手機Game同卡驚咁多水位 笨大一定係係咁玩
因為有阿斯哈家睇住
而且亞斯蘭去到奥布已經打到仆街
邊有時間偷資料, 仲要最尾炸撚哂
同埋如果喺奥布已經洩漏咗
上到宇宙根本唔需要追擊三艦同盟
已經直接拎核彈炸鳩Zaft了

而喺宇宙就更加難洩漏
一來本身就長時間停喺永恆號 (唔知有冇記錯)
古魯謝都要靠放負累走佬隻實體磁碟仔爆料
日本冇乜通脹架
係多個4D場咋
應該係關唱片公司事
one piece 唱片約係avex
玉置成實而家係返左sony 既其他label
3月佢出新碟可能到時會再上去打下歌既
同埋多咗人飛去睇

以前資訊邊有咁快
小玉 三月嘅新專輯只係Sony負責發行
因為隻碟嘅label係Sunrise Music Label

Reborn呢首歌就真係Sony Music版權兼發行

小玉03-08年係Sony Music Records, 23年至今就SACRA MUSIC

唔知小玉係咪簽兩間公司
復仇復到連自己個仔都係當工具用,自然當都會當其他人係工具
佢同sd議長一鳩樣,為咗目的不擇手段,再親嘅人都可以當工具人用,俾人背叛都好正常

不過唔同嘅係sd議長有語言偽術同自己嘅劇本
Sacra好似本身就係Sony嘅動畫歌手Brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞