GUNDAM SEED系列討論區24

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
亞絲蘭當時可信嘅人得基拉同卡嘉蓮,其他人跟本唔熟,作為軍人佢冇可能唔提防間諜(不過唔排除基因遺傳搞到佢兩父子都唔care間諜,一個好彩一個唔好彩

再加上阿斯哈家根本有前科親地球軍
先有殖民衛星幫地球軍開發gundam
之後又包庇當時仲係地球軍嘅大天使號
兩件事都係阿斯娜親眼看見

先唔講喺奧布兵荒馬亂容唔容易偷資料
基拉上到宇宙應承幫亞絲蘭睇住部正義
但時間線上,亞絲蘭上宇宙之後單拖去搵老豆,然後同小粉紅一齊喺plant搭永恆號逃出嚟,基拉仲要揸架freedom去接送佢哋,睇條毛咩
尋晚上機之前
揾到附近間細戲院首刷
咩特典都無送
香港幾時上
點解個阿媽咁矮
係sony ,之前九展先搞完show
但0宣傳,最後要派飛先搞得成
flow 都係sacra 佢都唱咗兩首歌
其實想聽Invoke果d
點解第一首⋯
因為White breath epic 過invoke
同埋TFT係大眾向音樂channel
揀普遍多人識ge歌好合情合理

CrosSing果類就純動漫向了
蘭爸 在世都唔會接受卡卡

因為卡卡唔係調整者
SACRA係Sony Anisong 專用Label
FLOW簽SACRA後越做越霉
只好靠舊歌老本
妹仔呢
妹仔唔信得過咩
睇錯
你講緊seed

當我冇講過
但覺得玉置成實都仲係好霉
其實今次新歌都算幫返小玉帶回唔少人氣
血色情人節
仲有微波爐
唱埋大陸動畫歌
其實唔關新歌事
要記得首新歌得好少場合有播連套戲入面都冇出過
連CD都最少人買
係套戲令Seed 興番>>d人聽番Seed歌>>玉食氣流上番水面
我好想知道
點解古魯澤第一次見到芙蕾就話搵到鎖匙
點解芙蕾見到古魯澤又叫爸爸
有冇人可以補完我
因為聲優一樣
咁又未必係當工具,我覺得佢係信任個仔先會交正義俾佢
佢真係好擔心nuclear jammer canceler外泄會威脅到plant
否則的話佢會做咗古魯澤做嘅事
佢應該有一半係為coordinator著想,唔係全部都為復仇
原來
其實老豆同聲優呢個安排係咪伏線黎 (始終大角配埋二打六真係太常見)
定劇本寫到去果到咁o岩食埋個CV位令劇情合理化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞