GUNDAM SEED系列討論區24

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
點知開會見返大家
就一拳打埋去
魯魯=准將
兩個永遠都唔岩channel
而家大家唔一齊work咪好
轉咗工都唔使合作
同現實一樣
唔啱channel 只要唔係一齊做野
就唔會有拗撬
講係咁講 自然人要刷到ssr 可能要億份之一
但係調整者技術成熟同database夠好
ssr既機率無限接近100
其他調整者都有機會刷到SSR係某方面勁過d基因理論值上更優良嘅人種
暫時去到電影入面最新版本理論值基因8個accord都>=完美調整者>其他調整者
但最終出到黎個outcome就係基拉>金 阿斯蘭>銀 真>其他四個accord
阿斯蘭好似成日覺得佢自己考慮到嘅野唔駛講出黎其他人都會考慮到咁
係咪優材教育嘅問題
淨係睇戲內表現 主角群又未到真係大於accord既
基蘭真3個都算係有幫手
基冇拉克絲都係比人壓住打 新背包仲要靠拉克絲先可以發揮作用
蘭有反制方法 但贏果下都係靠卡卡remote
真就靠女鬼

計落計落 可能真先係>accord
始終女鬼唔太算係外力
睇返sdd 蘭教真個啲位
衰啲講直頭係老屎忽心態
佢啱同d同水平嘅人玩埋一齊
好似塔矢亮同炒飯咁 雖然佢地打打鬧鬧但係相處幾融洽
作為上司就唔太得 成日唔講清楚就以為對方明哂
佢地三個都係衰喺讀心度姐
讀心老實講已經算係超能力唔係咩基因嘅問題
基拉最尾同有ft裝甲嘅迦樓羅打後面仲要金銀合流都撐到咁耐算係咁
阿斯蘭係用魔蟹救人嗰下有流下汗後尾揸sf ij都係嘴炮住黎打 不過當時銀未用讀心
真開頭模仿不殺打法+用justice唔就手 後面未讀心都冇處下風
好撚緊火,快d出新MR MB強姦我
都唔係既

至少seed d 既期既freedom可以打多好耐
而且戰績(唔計impuse插死個集既話)其實同sf差唔多
20年後都仲可以同鬼滅打

班pr係咪縮緊水
我幫佢哋答埋:今次鬼滅係讓賽
但seed何嘗又唔係讓賽 一套動漫 20年無續集 一出已經贏到開巷

想知20年後 鬼滅仲喺唔喺度
唔講斷一斷廿年後 好似巨人咁一路都叫做係主流圈活躍玩十年我都覺得難啲
有啲似0080
基拉就係男版Chris
阿真弟弟就係巴尼

巴尼一心想NT 1收皮
唔知道對方駕駛員就係佢心上

同樣例子就係咁
阿真弟弟一直都好想Freedom收皮
終於如願以償
不過唔同嘅地方就係,
阿真弟弟見到Freedom駕駛員之後
先知道基拉係個咁好嘅人

跟住阿真弟弟就好鍾意黐住基拉
我覺得阿斯蘭既老竇可能都係咁,淨係講結論
個仔學曬
點解札多軍當年喺阿拉斯加俾人消滅咗8成兵力,再加埋地球軍主力去咗巴拿馬,但札多都打得入巴拿馬?
話飛自同不正樣衰果班應該已經買咗盒番屋企
又唔見蘭咁同准將講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞