GUNDAM SEED系列討論區24

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
因為同少少佯攻拖到有EMP一下癱瘓曬地連全部嘢???
唔明 睇場戲要用好多錢?
咁犀利
鬼滅有無野比你地嘈足廿年
老老豆豆今套人設好不滿收起左莉古絲條長腿
阿真其實成套戲都係慘,成套seed好似都無咩位算係好彩或者行運
1.好朋友加埋同期死左一半,屋企人死哂,戀人死埋
2.間接害死戀人嘅仆街有得揸代表故鄉奧布嘅機體,咩事都冇
3.隊長收埋啲料扮工,又唔係教得好,最後仲要帶埋同事一齊背刺自己
4.故鄉奧布變左傀儡政權,自己親手去收佢皮
5.打爆自由,換黎突擊自由

仲有太多不能盡錄,想講阿真其實無好似Zeta最尾變做痴線佬已經算係心智強大
即使seed d劇情後半段咁有爭議性
大家點都唔能夠否認seed係千禧年之後最成功嘅高達作品
商業價值太高
除咗SEED 福田D作品都可以經歷時間洗禮
高智能方程式 電童 天使龍到今日仲有人講
uc fans:
我唔撚理你賺幾多啦
seed呢d咁嘅垃圾作品整衰哂高達呢個ip
狗都唔睇(曲)
係啊
seed/seed d播緊個時男仔10個有8,9個有睇
個時仲要得電視冇電腦
之後嘅00(唔使搵位入我,屋企模型最多嘅系列係00)
播緊個時人氣,我夠膽講係冇seed咁hit
同一樣有人屌劇情唔知做乜9,不過完左幾年到就上咗神枱
00我都鍾意
但始終覺得冇SEED咁多爭議性話題可以講
所以好少有所謂鬧戰po
可能年代太久遠
我冇印象廿年前香港有上過電影?
而家 d 人係可以想就去 N 刷
廿年前唔係個個都係自由花錢既學生
上 twitter 都見好多人講當時唔買得咁多野
只係覺得而家有經濟能力買 figure 又得睇幾多場都得
廿年前既粉絲向動畫續作有呢個票房
唔係fans睇一次就睇到出黎
電童 My Favorite

凰牙 蛇 Vs 命運spec ii 分身

應該會好正
最簡單 爆seed 係個陣已經hit到出圈變潮語
電童真係好正 可惜機戰得幾集有出
好想睇命運Vs凰牙
兩個如果用分身
應該會鬥到冇電
一個有得即場換電 贏左
你講邊個先?
當年紅過而家
而家就連動物台作亂都算唔上
香港N年前紅到有個19壇專講GUNDAM SEED
之後反攻高登 比人收埋皮
又成日落街打SEED
個時覺得佢出劇場版係理所當然
唔知搞乜最後冇佐回事
D人都係估福田用經費出佐問題 所以比人雪
電童機唔係可以用有飛機射電池換電咩
命運spec ii唔係有脈衝高達可以充電咩

凰牙冇電返螺旋城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞