放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

810 回覆
3 Like 5 Dislike
娛樂局姐
思佳姐女女又肚餓
似推黃多啲
無人講過嘢都要播出街同選mvp
阿媽講明趕住走
一般局真係好難睇
我寧願睇孫生,起碼好笑啲
王思佳又嘈又成個潑婦咁,好反胃
佢係媽咪版薔薔 兩個有D似 唔係好識玩又嘈又drama
又真係有市場先神奇
仲記得之前佢同另一個女人,何xx一齊上黎玩
嘈到
不過搵佢上黎都係做效果,歡樂局
唔洗太認真
有好難明咩.. 講緊你地粉絲雙標呀
狼者時沁岳當預 全部人站錯 你地都有抓冠宇YC出來
話人地第5 第6隻狼 玩得差成咁
下場只有沁岳站錯 粉絲又話第5狼好可愛呀 下次加油
哇 態度咁天差地別
又話今場同個場唔同 冠宇YC大帶風向
得沁岳站錯 冇影響大局 唔緊要既

同埋你地係咪有被害妄想 上面邊句黑緊沁岳..
我仲話表水好有邏輯 咁叫黑??
同偉晉有次睇法唔同 站唔同邊 又話我係偉晉黑
咁場場2邊人站唔同邊又係大家黑大家囉
冠宇,yc,小翔之前個種企死,唔聽真係好寸,偉晉都頂唔順啦,沁最多拉高壯態表水,唔會點嬲,儘力克制,咁都一樣費事罵你。小翔主要保艾,睇到煩
咁你咪一開始講粉絲雙標,打咁多廢話做咩
大佬,呢度邊個話過孫好可愛呀,你見到YouTube有咪係果度講囉
嚴格黎講我連佢粉絲都唔係,我純粹覺得佢係一個好玩家
你講YC冠宇,咁你要睇下佢地平時咩態度
人地講野佢地果副咩咀臉?人地玩錯就追住人地講,咁自己玩錯比人講番都好正常喎
你無睇YC係後台指住成班玩家黎鬧果條花絮?
仲有,呢度話孫玩得差既大有人在,唔好又扮睇唔到
下場只有沁岳站錯 粉絲又話第5狼好可愛呀 下次加油 <<< 唔係掛 至少係呢度好似冇見過
老老豆豆我就唔係沁fans,同埋一直唔覺得佢玩得有特別好,
但真心覺得佢manner勁好值得欣賞
冠宇YC d 咀臉有d難頂 雖然我本身好中意睇YC覺得佢好勁
4張引線卡會唔會太癲
佢地班幕後好愛依種
幾年前有個幕後最愛官方精華
一半都係潑婦mode
尷尬多過好笑
一場三張一場四張
天選之人
點解龔咁撚柒
成日叫錯人名
玩game又廢
荳唔知咩係部首好誇張
所以佢地好少出現響天才衝衝衝
其實乘法對佢地黎講係咪好難
第一個game幾好
但一班人係電視台綜藝鬥快查字典係咩玩法
查字典呢part對觀眾黎講悶左d
觀眾又睇唔到本字典
要跟beat係難啲嘅同埋感覺國語背乘數表冇廣東話咁順口
隻game係幾好

但佢地D詞彙真係唔掂

乜撚野"大嗎"都講得出
有啲悶。。。
狀態殺以後都無人信
而家連有狼既日子都無人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞