放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

807 回覆
3 Like 5 Dislike
D人結果論係咁 到刀左獵被帶走輸左
肯定又話 女巫可能係度 點會刀懷疑自己既獵
再返睇 凱希第一日打359 只係認錯了預
但晚上攝4係咩事..
如果結果論就讚佢啦,宜家佢贏左喎
佢識春計輪次
不論場上一獵三民/獵巫兩民,刀外置位聊贏就得
刀獵如果巫未就畀咗主動權獵
刀2仲可以搶歸票位
講發言,佢除咗講錯一句我是預言家之外,悍跳發言邏輯上完全講得通
我仲以為自己聽漏咗咩大bug
菜刀又唔係好覺, 有視角知巫走左先會話佢菜姐,
但刀4 獵起身可能都係帶9走

不過9最尾表水真係唔覺好囉,個時冇視角淨係聽都覺得佢聊得好爛勁似狼
唔算講得好好,但好過無報銀水
一個係fail劏刀
一個係合格悍跳
小賴都係抵死,不過一個女巫話自己係預言家而且仲要無發現到,我就覺得個bug大過無報銀水囉

加埋9最後一日話10係自刀狼,佢邊度黎既視野10係自刀?3係狼王,如果佢係一個女巫,應該要有回頭10係真預既諗法掛,因為5出去無開槍所以係真預呢個講法已經站唔住腳
真,已經唔係第一次玩呢d廢操作
黑市呢
2024都仲未知只有黑市比既先係真金水
兩晚都唔送嘢出去嘅黑巿
1 3如果有黑市交易失敗就好笑
佢自刀狼係講第一晚,銀水預,所以令佢站邊10票5
佢好掙扎先毒走10
唔係話第二晚10自刀
8 仲要同死人 7 對話係咩玩法
黑市基本上第1日唔送個局就崩左
佢最後一輪講話10係自刀狼
但係佢視野根本唔知10係唔係狼
因為佢話回頭站5既原因係5無開槍
事實證明3先係狼王,所以佢回頭站5既唯一原因都無埋
但係佢仍然肯定10係狼
但咁都贏到
10號聊完已經覺得勁好
點知一聊完, 1號即刻勁踩10, 已經狼到爆 仲要變票
佢今日搞咩
8號咁大大聲站錯邊都可以mvp
老孫第一輪投錯票但係之後無視角點啱狼坑同埋放咗8 10冇mvp
出晒口術
臨投票:「我毒到狼王」
又要比面佢比MVP佢
佢投票果陣大大聲話佢毒對狼王嘛
老屎忽邊個夠膽得罪
算啦
主持人都要MVP做冠軍賽入場券,唔好咁認真

張1係抵死,狼槍係可以衝到尾,前面見啲好人都站錯邊就繼續衝啦
係沁仔講的
沁仔:你(賴)把狼王毒掉耶
大大:把狼王毒掉超強
巫以萱:太厲害了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞