放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

810 回覆
3 Like 5 Dislike
俾雨突擊成功 無時間load唔到
我唔明點解最尾仲要係4,9之間諗 唔係應該2/4?
9如果係狼只可以係狼弟, 但1起身冇開槍架喎,咁1唔係狼王,即係1如果係狼只可以係狼弟, 咁1係狼 9 就唔會係狼啦
但9唔係狼,1係狼既情況, 4如果唔係狼, 即係得返2係狼啦,
又或者1唔係狼, 4就係狼
即係點都 2,4 揀啦
如果認真再覆盤的話,好似由佢刀唔中獵狼已經冇得打
狼兄叫3毒2,真係冇可能係狼王,除非覺得10係唔識玩
果下大家都無諗到
荳投完仲問孫係唔係狼
其中一個原因係9確實玩得唔好
三死當左二死 又無啦啦投票2號
雨婷最尾打佢壞事做盡其實冇打錯
三死果下係佢問題
投2號其實無錯,兩巫起跳留番夜間解決,投2其實無咩問題,佢自己都解釋左
孫中間果輪的確係因為聽錯而盤得差,不過佢尾輪表水其實足夠拉到好人票
但雨婷話自己已經開左毒 二個女巫 真係可以自己夜晚解決咩? 假設雨婷係真女巫 李娜先係狼 唔出李娜 狼隊就呃左一輪

而且10叫毒2 真係做唔成狼
8 講兩次9 跳 5 斷腿都錯晒啦 9可以係狼弟
1話未用,夜晚開到毒代表4係狼,開唔到就投番1
2跳民,投佢之後場上仲有兩民兩神,唔會完

宜家係女巫入面投,就變左你個情況,狼呃左一輪,刀中最後一神就完
雨呢招幾屈
差少少刀中獵就封神
馬後炮諗應該刀幸運兒 佢100%推唔郁
6又信4係巫
2又on99咁
就算3唔係獵
真係隨時2/9輪次
始終雨閃電識歸票
佢地無時間諗/無機會俾好人sum up
然後9又勁唔知點
女巫可以自證,夜晚搞掂,楊士弘!!不過沁岳都miss,咁都冇聽到
9係金水 1出去唔開槍 19做唔到2狼
12雙狼 1推2就好 唔會跳巫

諗到依度14必出1狼
1出去必須要開槍先做得成狼
推咗1出去
2應該唔會諗到
得孫會盤
但就要睇2&6跟唔跟得上
想睇思佳姐同雨俾人連
小賴
嗰次係贏
今場佢地2個都贏
我岳岳點會係玩得差呀!
今局都見有孫粉: 沁岳表水好有邏輯 應記mvp
笑左 岳岳邊場唔係有邏輯 咁不如唔好玩直接比佢啦
其他人聊爆 鐵狼 下去
沁岳聊錯: 有邏輯的表水
孫粉真的好溫柔 幫洗成這?
所以佢今次係抵讚
得閒要有呢D局
證明主持冇做手腳
2024仲有依d低玩局
你們輸了
又唔可以話佢低玩
佢得自爆帶2/7依條路揀
帶預/巫輪次贏唔到

定係你想講唔悍跳?
巫苡萱黑市唔送同前置划水
王思佳old school跳預
返去以前個個講我是很好的人 沒什麼資訊扔水包比高玩個個年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞