放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

976 回覆
3 Like 10 Dislike
https://star.ettoday.net/amp/amp_news_taboola.php?news_id=2727411&ref=mw&from=etstar_app

爆拆夥好兄弟張暐弘! 邱鋒澤鬆口證實「曝光2人現況」
由張語噥都可以入總冠軍已經無睇,真係趕客
睇過the genius既表示
佢聯合setting根本set得唔好
講完唔比直接講all set
狐狸真係廢唔係扮
9澤啲飛賣得差到 啲牛半價放都滯銷
一早話班友嚟得太密 邊有咁多fans 睇下小賴啲魔音仲敢唔敢嚟開
???即係09挖左鋒澤D人走????
唔知內情,又可能係大家都想有新突破
09暐弘果間新公司好似係網紅公司黎
燭光晚餐唔係咩
炒咗造型師先
尾場氣氛唔錯呀
佢兩個啲合唱根本首對首都垃圾口水歌嚟無首hit除咗天黑請閉眼
認同,琴日唯一怪位係唔識個嘉賓係邊個黎
我坐果邊成堆人黑人問號
其餘都唔錯啊,佢哋亦都唱得好好
又到另一件嚟開show略水 千幾蚊rap show憑咩仲貴過ty堆垃圾歌
唔係啱啱先嚟完?
婁好似成日都嚟咁嘅
5個每年都嚟㗎啦 未計又1個又2個又5個嘅組合
見狼人殺去到尾水仲唔起勢搶咩 搵食黨嚟
又講每年都嚟,明明香港上年先開返關,都係嚟咗2年啫,香港有fans有錢搵點解唔嚟先?其實你有幾憎佢哋5個?我一係唔追po,一追打開po必定見到你柴台㗎喎!
關你撚事咩
有人睇咪嚟,冇人睇就會自動收皮囉
做人做到成個怨婦咁你都幾失敗
就係笑會去班傻閪 條友台北開show最貴800都唔使 嚟香港開過千 仲要係個垃圾場
其實你又想狼殺摺埋,又咁唔中意佢地黎香港,但又係咁mon po留意佢地係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞