放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

807 回覆
3 Like 5 Dislike
雨婷做咩要回頭
狼者都係靠運
愈玩愈退步代表
幫好人玩 解釋埋10 12既可能關係
但3 8 接收唔到
想問下機械狼唔係第二晚先會知咩身份咩
我見(上)集簡介寫左第二晚先知
第一晚當然知自己學到咩身份
第二晚知道第二隻機械狼學到咩身份
Thanks 咁雙機械狼呢個板有好多變化
好彩冠宇毒左12助攻

唔係如果被人發現大大開唔出槍
賴妹應該都推唔到1出去
睇yt有d人唔明點解10 12如果雙小狼唔會發獵
因為真獵會跳出黎
輪次會變到 3 12輪次
當12開唔到槍 10就定狼
就變到2狼換1神
所以第1日將輪次定做3 12係最好
就算12真係機械獵
最壞情況都係2狼換2神
youtube留言區開始有罵戰
佢地關左上帝視覺會唔會站得到5號邊啊

今集冠宇雖然都係頭鐵 但係無打錯小翔盤2 12小狼邏輯爆炸
兩個小狼留警下 咁啱比機械狼發獵人 真係難盤到去呢到

如果刀3 小賴個mvp就有機會飛走左

偉晉又解鎖新角色新死法 雙機械人局被首刀 & 首毒
點解無人提賴妹仲在場
冇上帝視覺我都應該站10
5發言太差 不過好慘
小翔係咁binc
我知道5發言好差 我知道佢警徽流好差
5發言真係太差
連沁仔枕頭盤雙邊都搵唔到撐5嘅理由
但翔真心勁
5聊得差成咁佢都仲可以站得咁穩完全唔洗盤雙邊
佢似俾荳嚇一嚇 呢個白天佢好爆狼
有守衛 賭心態掛
應該係機械狼太多嘢諗 基本嘢都廢事討論
但下一日會現形
印象中佢真預經常跳唔贏 仲衰過佢悍跳
佢時不時啲發言同狀態都係咁
上帝視角都覺得佢好狼
其實我係覺得佢係鐵頭先站得咁穩
正如佢自己都識講5有咁多樣唔好
但打10嘅其實都唔係咩強力point
佢警下第一日未聽3、4、12發言已經完全認5係真通呢樣係好扣分
有時狼坑打齊,可以係巧合

當然,小翔喺呢度絕對係top tier玩家
我仲諗住佢第一日衝到咁終於唔打隱,點知第二日就打我臉
應該以為D人會回頭
發1查殺其實怪怪地
咁姐係1 5 小狼
但1唔上票比5
不過冇人盤
佢有解釋係警上賴妹視覺冇佢好怪 然後警下直接唔查認佢定狼
其實點解冇人提點解刀口係11 唔殺通 然後1如果係查殺點解唔衝票 好似個個盤格局連形嗰d都唔提
如果5 1雙小狼 3 12一隻機械 7有機會真平民 咁個個點解直接放佢落坑
雙機械狼真係太多可能性
一開上帝視角評論區d 高玩又走晒出嚟
btw 賴真係好彩 咁啱發中自己大哥
仲要另一個大哥又學咗獵 兩個大哥都即刻搵到隊友
幾個錯有錯著先做到呢舖出嚟
如果晉係好人呢舖可能已經崩咗
係好多可能性
其他好人暈好正常
但3真係好難可以站錯
上面唔係個個都話冇上帝視角會站10咩
依場冇人怪其他好人暈
係艾作為獵應該要站到邊
同埋依到一向認真局先多人討論
之前狼者有集冇上帝視角依到集體炒車咪一樣照討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞