放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

810 回覆
3 Like 5 Dislike
賴妹係有個人魅力嘅
但就唔喺唱歌方面咁解
又多件
一年係開香港幾廿次略水 會去班友真係反省下助長呢班人
咁全部歌手都唔應該開演唱會,咩周杰倫陳奕迅全部都係昆fans錢
平心而論佢唱歌係好過一開始好多,當然鍾唔鍾意就好主觀既
佢地呢班鬼係歌手咩不嬲成班都無人聽 靠緊狼人殺尾水搵食grp喳嘛
佢地又唔係揸枝槍逼人買,又唔係入到去坐係度幾粒鐘咩都唔做
係無人聽就無人買飛開唔成架啦
究竟有咩得罪佢笑死係咪黃牛炒唔起啲飛嬲豬
收錢一律=智商稅

依家人地立左五安法逼你去睇咩?
唔睇要坐7碌?
你情我願關你撚事
唔講小賴同偉晉 其他3個都keep住有出歌出碟
開演唱會都要俾人話掠水
大把一線歌手都年年開演唱會啦
啲歌無人聽就話人唔咪歌手
狼人殺熱潮過咗人氣跌咗好多係事實
但佢地平時都有接到大show 都算係噤啦

香港有市場就自然黎多啲香港開show
有錢搵點解唔嚟開
呢幾年每年嚟?香港封關3年,上年先開返關咋喎,封關前佢哋又冇嚟過,我哋係咪活喺平行時空嘅香港?
暫時企9邊
冇對跳守好難企3邊喎
9唔係大哥而係詐身份咪比人拉爆
10 11 12都好似機械
站3會冇左原始起跳位
點會站到3啊
6 8 9發言好到咁
覺得警下冠宇發言勁緊張 好多停頓位
一度直接想站3

但如果9係原始起跳位 直接發中8守衛應該冇咩可能
佢試過鳩發中雨婷女巫鐵到不行
但覺得今鋪6&8發言都好好
係睇11會唔會勾定比2&10推

盲撐我沁
警上已經一定站9啦
站4啲理由都好怪 話報查驗要報不報
機械查到守就即刻報 反而真通查到守真係會猶豫

狼坑
3 7
10 11 12 開2隻
估 2 3 10 12先
想站9 7勁匪 4 10 12都怪怪地
鳩估3 4 7 10 12
警上站9,想報但唔報身份嗰下好真,加上3查驗無心路歷程,警徽流同9一樣亦唔夠全面

但警下又覺得6打3第一警徽入4好格硬,喺3真預視角,6係張狼,佢唔需要食6視角(6打7係詐身份因而4要係好人)而唔驗4。二來6如果係真平民,何來視角覺得7係詐身份?7完整起跳仲要發警下查殺其實力度好大

9警下冇即刻盤票型,佢視角10同12上對家票,係可以出真守,而既然佢覺得8似鋼鐵真守,就應該打4 10 12上匪票。佢盤8係咪真守個位好似扮盲視角

打7係小狼3係機械狼都怪,3同7都發查殺其實兩張都可以成立機械狼學咗好人身份再發查殺,只盤一條線有啲怪
佢無咗澳門場 但有台灣場
死返去港產片區啦
謝票場戲都唔睇完場先出現又唔見你屌,走黎屌人黎香港開演唱會
大家都掠水梗係撐自己人
佢地都係第二次玩
唔似我地咁多時間左諗右諗
又無舊格式用嚟跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞