放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

810 回覆
3 Like 5 Dislike
覺得今次只係萬中無一鳩發中一個機械又錯身份,而另一個機械又學到獵瞬間認到小賴,一齊衝
真,如果偉晉唔係狼又唔係獵,小賴都係送死,真係誤打誤撞。
想佢地再玩呢D燒腦局,同唔好開上帝視覺。
唔開上帝視覺最好
可以見到班網民平時大大聲跟住最後盤錯晒
係,睇youtube d留言一開視覺就咁多人馬後炮
落到場得咁短時間諗,雙機械狼又咁多野盤,盤錯都好正常姐
通常新板子第一集先開視角姐
我覺得佢地之後可以玩得好啲
想睇板麵
今次沁仔太早出局
不過枕頭留到最後都ok
聽佢表水好c服
我覺得係就算盤哂正邏輯都可以係完全錯
因為太多條線
所以就變左少少靠運

不過算好睇既,最緊要係個個都識玩
想睇場無視角版
雖然黃生唔係話玩得好好 但佢係唯一一個唔抿牌
勁快戴面罩 加上佢好似少俾人首刀?
我當狼易抿D啦 好人有神有民 咁民夠可以抿下人嫁
就係未開始發言就俾人抿到係咩覺神奇
尤其女巫 10人局7個機率都中到首刀wo
真 除非兩個通講得差唔多先會諗到驗槍
大家視角5係明狼

同埋假設12有槍 驗槍佢地互射 最後射其中一個通 夜晚毒另外一個通 如果守衛守唔中就狼刀在先 同埋都唔知機械狼cap左咩技能 如果cap中女巫可能直接完場
通常新板子會連錄兩集
睇下下星期會唔會播埋 希望下集都係咁燒腦
話就話唔抿牌
但用資料庫打人 仲衰多100萬倍

你呢個狀態㖭一下咀唇一定係狼
我已經睇咗你玩500集

Hello?點同佢玩
〈Who am I〉賴晏駒巡迴演唱會 澳門站
|演出日期及時間: 2024年5月4日(六)晚上8時15分
|演出地點:「澳門百老匯TM」 - 百老匯舞台
|演唱會代理:J’s娛樂工廠

炮姐竟然開澳門
之前都係咁 唔止今場
所以我都麻麻地佢
咁本身好人陣營最有視覺嘅通跳到咁
係抵輸
龔正式脫離左大大果班?
今晚偉晉好好笑
有可能講明係同偉慶生所以先無份
睇偉最近ig聚會都無艾雨圈子份
唔似龔脫左圈
你講完晉仔po咗相啦 都係嗰堆人
但就係冇龔
而且偉晉唔同龔玩之後又同賴fd返好多
話果陣冇因為龔而面阻阻就真係冇咩可能
如果晉賴無好返覺可惜
龔唔該走開
我有follow開佢IG, 自從冇同娛百個班人一齊玩都唔覺有咩群體活動, job更加冇, 娛百通告都好少, 係得啲無聊街拍同自己唱歌片

反而近排起碼見到晉賴一齊打羽毛球

到萬聖節活動就見真章
到時龔都唔見就徹底被杯/離開娛百group
龔真係任何一個單元都唔得
狼殺又玩唔好 board game又廢 其他單元又冇效果
可以不了
小賴:洞穴大開
今晚佢就洞穴大開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞