放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(307)

810 回覆
3 Like 5 Dislike
睇咗你頭幾句差啲想負評你
覺得佢好有女冠宇feel
勁撚鐵頭
有佢講無人講咁
有人操作好過冇 下下得幾條友上警 真預捍跳之外只係點評預言家仲悶
仲要依家第一女高玩個狀態係我上警末置位但我唔號票
我覺得曉帆終於搵到人廢過佢
7一直唔明點解唔可以出6

3如果覺9係機械盾應該就要票9
但佢號票6
佢比人票走左都識講9有盾毒唔穿
更加唔應該出6
直接號票出9毒6一晚死兩狼

呢點7都唔明我覺得佢已經唔太入流

同埋死左個3,5走左
佢眼中應該得番6個好人
推錯多隻民你就好快綁票輸 (雖然機械狼未必認到大哥未必綁到)
邊可能用“反正只係民”黎推6。
呢個理因勁壞又勁夾硬
如果佢係好人既我好難覺得佢玩得好

我覺得9係真通,但都係好多失誤
9冇警徽 加上7好大機會俾人毒食(我係咁覺得)
所以改驗冇問題喎 反而咁先似真通視覺

係狼就一早發左7查殺啦 好似上次小賴咁
youtube有人話小巨估沁岳係小狼估中8係守
1睇預告都講左沁岳應該會有盾所以唔會係機械守
除非盤佢第1日就自守
始終場上大票型站佢 有冇必要自守
同埋佢第1日都可以守6 第2日再守自己
佢視角巫都可能會等多佢1日報查驗
咁就毒左6先所以第1日守6
站9邊搵唔到第二隻紅狼,3同7係雙紅狼唔太可能會羅漢跳,10同12衝咗又唔使轉鉤,仲要警徽喺狼手,前置位亦唔係冇人站3

我甚至覺得6 9可能係雙紅狼,沁岳神抿中守衛牌

奇怪係狼隊兩晚都冇刀8,如果第二晚8成功自守第三晚應該會追刀
留番8係到出好人
你盤69雙紅狼就更加瘋狂
9神抿中守就抵狼贏啦
7發4殺,6仲同你開視野7係炸身分 (仲未計4有機會係機械狼學左狼牌)

我同意站9未必咁易搵到狼坑,但原因有兩個,一係娛百玩家傾向打勾,二係通靈師報到神職力度太大,另一隻小狼可能決定打勾

我都係等睇今晚對答案算
小巨就係盤6 9雙紅狼
沁岳神抿中8係守
等今晚睇結果

利申 站9邊
小巨老師咁癲 6 9雙紅狼
所以另外兩隻都係機械民?

咁諗唔通點解要講7係詐身份 仲叫佢退水
小巨老師係咪未錯過?

都係果句,一張狼牌神抿到一個人既身分就抵佢地贏啦,真人都有通靈師既技能

上次沁都試過悍跳報中女巫身分,但果次係首刀刀中女巫,有少少場外因素幫到手
有錯過
真係好難先會諗到69雙紅狼
10個揀1個都發中守就抵贏
覺得無論站3/9 10 11 12呢3個都係重災區出2隻機械
會唔會小狼神發中8守衛
咁實mvp
荳姐今局真係娛樂擔當
其實真係應該出1 1站雙邊都似狼
玩完啦
6個平民
艾機械狼
小巨又中
可以封神
冠宇:沒一個小狼可以準備發啱人身份
冠宇:冇一個小狼可以準確發啱人身份
兩局雙機械狼都有小概率事件
點盤
小狼殺大狼都出埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞