[I/A] FE Heroes 火焰之紋章 (20) 唔中課到中

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地隻anna用咩技

攻擊應援 血仇 魔防醒覺3 埋伏3 速舞3

只係咁啱得咁橋有大量est咪填咗個a技推分,冇幾何要anna去打
Frederick +atk -hp
都ok啦?

直頭掂啦
雖然最好減魔防

算啦-hp最易救,裝個聖印變返normal
Bookmark佢遲d升

減速最好,安勇者武
Frederick +atk -hp
都ok啦?

直頭掂啦
雖然最好減魔防

算啦-hp最易救,裝個聖印變返normal
Bookmark佢遲d升

減速最好,安勇者武

無咁完美
不過都唔會升佢住
宜家2萬毛hold住先
前幾日有人勇書哥,槍殺cecilia,斧殺xander,舞女咁樣過到

成日聽勇書哥, 其實咩黎?
前幾日有人勇書哥,槍殺cecilia,斧殺xander,舞女咁樣過到

Reinhardt
右手哥
sonya b技學咩好
唔打大英雄第三關, 硬件配套唔夠, 知點打都冇用

Reinhardt

原來係高進
sonya b技學咩好

Breaker技就實無衰
可以先考慮綠魔殺
唔打大英雄第三關, 硬件配套唔夠, 知點打都冇用

係好難,佢會復刻,下次再打返就ok
花嫁Cordelia 如果我用勇弓 死線 攻立 速度威嚇 係咪用加速好過加攻

Reinhardt

原來係高進

有新名, 幾貼切
花嫁Cordelia 如果我用勇弓 死線 攻立 速度威嚇 係咪用加速好過加攻

加速用火弓,加攻用勇弓
聖印啲任唔係好睇得明 有無人可以cap張英文版嚟睇下
聖印啲任唔係好睇得明 有無人可以cap張英文版嚟睇下

睇唔明玩返英文版啦
1)HP1 殺敵一個
2)綠毛 用alfonso(男主)殺敵五個
3)速舞狗糧 用sharena(槍女主) 殺敵5個
4)超人 用anna (斧女主)殺敵5個
5)攻擊1 用綠毛殺lv20或以上敵人5個
6)相性狗糧 用matthew殺lv20以上敵人5個
7) oboro 用超人殺lv20以上敵人5個
8)速1 用selena殺lv35以上敵人5個
9)5石 用oboro殺lv35以上敵人5個
1)HP1 殺敵一個

真係久唔久出埋呢啲19任務
啱啱先昇完相性狗糧俾Xander 食
1)HP1 殺敵一個

真係久唔久出埋呢啲19任務
啱啱先昇完相性狗糧俾Xander 食

送相性,正
有s技用啦
有無巴打知網上有無日版itunes卡買
或者有無方法用非jcb信用卡買到
今日放假 唔想去到公司附近買
sonya b技學咩好

可以先考慮綠魔殺

英文係咩
sonya b技學咩好

可以先考慮綠魔殺

英文係咩

Green tome breaker
紅法henry招b技
有無巴打知網上有無日版itunes卡買
或者有無方法用非jcb信用卡買到
今日放假 唔想去到公司附近買

我用個日本itune acc轉返來香港再用香港信用卡課
但經常課唔到要屌9d職員先整好俾我
sonya b技學咩好

可以先考慮綠魔殺

英文係咩

Green tome breaker
紅法henry招b技

呢招唔係綠魔殺咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞