[I/A] FE Heroes 火焰之紋章 (20) 唔中課到中

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
就快又夠2萬毛
集思廣益, 應該點用好
1. 俾Ninian學雷のブレス+
2. 升Eirika, 一隻+atk-spd, 另一隻+hp-def
3. 整第2隊馬隊, Ursula, Roderick, Frederick, Cain個D

其實打assault arena綠色腳唔係好夠, 都諗緊升多一隻填氹, 但無Hinoka, 唔係好想升Cherche同Michalis, 其他選擇有Frederick, Fae個D

升cherche啦 綠色真係好唔夠用
勇斧cherche秒到好多藍綠色
我下一隻就係升勇斧鬼神drag back cherche
就快又夠2萬毛
集思廣益, 應該點用好
1. 俾Ninian學雷のブレス+
2. 升Eirika, 一隻+atk-spd, 另一隻+hp-def
3. 整第2隊馬隊, Ursula, Roderick, Frederick, Cain個D

其實打assault arena綠色腳唔係好夠, 都諗緊升多一隻填氹, 但無Hinoka, 唔係好想升Cherche同Michalis, 其他選擇有Frederick, Fae個D

升cherche啦 綠色真係好唔夠用
勇斧cherche秒到好多藍綠色

Cherche一搞就要4萬毛
我下一隻就係升勇斧鬼神drag back cherche

毛聖
無升三主已經慳60000毛
競我又唔追分
慢慢磨下 一星期都接近10000毛進帳
競我又唔追分

我都無升三主
今個星期升左月長石
下星期二有毛再升peri
競我又唔追分

3主打縛鎖鬥技其實好有用
升左真係無壞
競我又唔追分

升左真係無壞

淨係諗緊升唔升anna 太缺斧
唔係話佢地差
而係太多野排佢地前面

飛隊有cherche 月長石 大家姐 (飛二隊)
騎隊有 勇書哥 eliwood ursula (騎二隊)

Btw想問下邊隻騎斧好
入騎二隊
Frederick
Roderick
Titania
有呢三隻
唔係話佢地差
而係太多野排佢地前面

Btw想問下邊隻騎斧好
入騎二隊
Frederick
Roderick
Titania
有呢三隻

我都唔係話佢地好, 只係鬥技場一勞永逸之餘, 又搵到另一用處姐

Roderick唔係斧, 騎斧黎講Frederick player phase最勁, Titania兩個Phase都平均, 你二隊其他人係咩?
競我又唔追分

升左真係無壞

淨係諗緊升唔升anna 太缺斧

5星斧我淨係得anna, 打縛鎖我好多次都用佢黎頂勇哥
唔係話佢地差
而係太多野排佢地前面

Btw想問下邊隻騎斧好
入騎二隊
Frederick
Roderick
Titania
有呢三隻

我都唔係話佢地好, 只係鬥技場一勞永逸之餘, 又搵到另一用處姐

Roderick唔係斧, 騎斧黎講Frederick player phase最勁, Titania兩個Phase都平均, 你二隊其他人係咩?

Roderick好似係槍
勁唔勁

我二隊咪勇書哥 eliwood ursula
Ursula會學刃書
唔係話佢地差
而係太多野排佢地前面

Btw想問下邊隻騎斧好
入騎二隊
Frederick
Roderick
Titania
有呢三隻

Roderick好似係槍
勁唔勁

我二隊咪勇書哥 eliwood ursula
Ursula會學刃書

我有隻+spd-res Roderick, 37速。死線/飛燕上到去42-43, 差唔多等於勇槍, 我都諗住升佢黎玩下

你隊騎隊感覺上用Titania岩D, 成本都會低D, 有錯隨便屌
between, 你二隊兩隻藍法咁得意?
又唔係咁講既
依家越黎越少人帶lucina/chrom出街
julia都係hard counter藍綠法先出場

我係用 lucina azura nino 主角三人組
打又係呢隊,守又係呢隊

我幾個月來只係得一次唔知點解守唔到
次次都有十場八場守到,依家開咗兩日已經守咗四次

lucina裝相互援助,離脫行路好好玩,配埋azura可以成場亂咁飛
between, 你二隊兩隻藍法咁得意?

無紅色刃書
定係用leo好d
競我又唔追分

唔升三主咁點長期tier19-20?
競我又唔追分

期期抽新角
抽到4%又reset我
或者打散一二隊
升左既有
Xander cecilia camus
Eliwood reinhardt

下面呢堆未搞
Leo
Ursula
Elise
Frederick
Titania

點配搭
競我又唔追分

期期抽新角

長期18/19升降機
或者打散一二隊
升左既有

下面呢堆未搞
Leo
Ursula
Elise
Frederick
Titania

點配搭

Team 1: Xander, Reinhardt, Cecilia, Frederick
Team 2: Eliwood, Ursula, Camus, Titania
咁?
競我又唔追分

期期抽新角

長期18/19升降機

19 上 20 應該唔難wo
+0 角冇死就上到
可以試試
或者打散一二隊
升左既有

下面呢堆未搞
Leo
Ursula
Elise
Frederick
Titania

點配搭

Team 1: Xander, Reinhardt, Cecilia, Frederick
Team 2: Eliwood, Ursula, Camus, Titania
咁?

但我隻frederick裝唔裝勇斧好
新手想問SP係咪固定跟lv升
有冇方法升多d sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞