[I/A] FE Heroes 火焰之紋章 (20) 唔中課到中

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

你唔係有課架咩

我之前停過一排都以為無乜人玩FEH,
但最近睇一睇grossing發覺人氣唔算跌太多, 有時仲入到十甲.
老老實實都算硬淨

隻game真係靠班死忠頂住

好多鬼佬鍾意呢隻game

呢個真
Reddit有6萬人

睇住FEH個sub-reddit用咗三幾個月就多人過本家FE個sub-reddit
真係百般滋味在心頭

FEH 作為一隻手遊我覺得做得幾好丫
又有德政

係我目前主力手機game
爐石間唔中開下,pad棄鬼埋

你唔係有課架咩

我之前停過一排都以為無乜人玩FEH,
但最近睇一睇grossing發覺人氣唔算跌太多, 有時仲入到十甲.
老老實實都算硬淨

呢個真
Reddit有6萬人

睇住FEH個sub-reddit用咗三幾個月就多人過本家FE個sub-reddit
真係百般滋味在心頭

又有德政

FEH直情係我玩過的game最良心兼具遊戲性
半年的改版量都可能多過PAD 5年以嚟所做

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

pad遊戲性我覺得係爆燈既
但營運不思進取係真
IS睇得出個個月都會review岩岩個月run得好唔好,個個月執,真係算有心,都唔算迫人課

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

但營運不思進取係真
IS睇得出個個月都會review岩岩個月run得好唔好,個個月執,真係算有心,都唔算迫人課

派禁多石又6%機率真係已經好好,仲要係老任第一次做課金game

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

但營運不思進取係真

IS真係成日review同會聽玩家意見,我上次心諗有得auto mode連戰直落就好喇,今次就加左上去
PAD,連唔會慢慢跳combo數字/入場後睇返兩邊隊長係咩隊長技等等都係近一年先有

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

但營運不思進取係真

IS真係成日review同會聽玩家意見,我上次心諗有得auto mode連戰直落就好喇,今次就加左上去
PAD,連唔會慢慢跳combo數字/入場後睇返兩邊隊長係咩隊長技等等都係近一年先

點止,屌左有無5年
https://www.youtube.com/watch?v=Q853-0WuoO0
『ファイアーエムブレム無双』 Gamescomトレーラー

Camilla
Takumi
Hinoka
Leo

屌又係近代角

得初代係古代角

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

但營運不思進取係真

至少我滿意,雖然我無課

呢個真
Reddit有6萬人

真係百般滋味在心頭

又有德政

但營運不思進取係真

至少我滿意,雖然我無課

又防衛成功
又防衛成功

Same
又防衛成功

Same

攬住呢隊過世
又防衛成功

Same

攬住呢隊過世

同一隊上星期第一日就2次防衛
今個星期仲未有
體水多到用唔晒 之前已經係咁食水打戰渦
無食幾日啲水又多返過之前
刷左成個下晝 ,想問呢個開個得唔得

睇下咩iv 如果唔係減攻減速就開啦 celica正野

收到

收到

識唔識check iv

收到

識唔識check iv

係咪睇呢度

收到

識唔識check iv

係咪睇呢度 [img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/005918_1074c4b8293906a3d5e74ebc47aa2062.jpg[img]

升咗lv睇唔到啦
依加淨係睇到係 加血 減攻/速/防
記唔記得升lv2加咗血魔防同咩
加咗個個就係減個個嘅iv

收到

識唔識check iv

係咪睇呢度 [img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/005918_1074c4b8293906a3d5e74ebc47aa2062.jpg[img][/url]

升咗lv睇唔到啦
依加淨係睇到係 加血 減攻/速/防
記唔記得升lv2加咗血魔防同咩
加咗個個就係減個個嘅iv

咁難既
升咗月長石做5星 加個攻立就用得 好正
cecilia裝騎盾舞定騎刃舞好

我有:
xander(騎盾舞)
camus(騎刃紋)
勇書妹(騎盾紋)
副團長(騎刃舞)
我通常一隊騎隊入面會有雙刃舞

收到

識唔識check iv

係咪睇呢度

好似係加血減攻
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qbTZVGkI1Tuhq1gLX17CHafpvQActjh8n7Zo0owJhxY/htmlview#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞