[I/A] FE Heroes 火焰之紋章 (20) 唔中課到中

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
無野玩, 養生

我戰渦未夠分
大英雄未過地獄
每月任B C
連戰
縛鎖

全部未打

全部搞掂哂
戰渦到左99999
淨返既體應該全部倒落去LV30 auto-battle
無野玩, 養生

我戰渦未夠分
大英雄未過地獄
每月任B C
連戰
縛鎖

全部未打

全部搞掂哂
戰渦到左99999

我仲要保住5000名 排緊4612
無野玩, 養生

我戰渦未夠分
大英雄未過地獄
每月任B C
連戰
縛鎖

全部未打

全部搞掂哂
戰渦到左99999

幾多分?
無野玩, 養生

我戰渦未夠分
大英雄未過地獄
每月任B C
連戰
縛鎖

全部未打

全部搞掂哂
戰渦到左99999

幾多分?

無野玩, 養生

我戰渦未夠分
大英雄未過地獄
每月任B C
連戰
縛鎖

全部未打

全部搞掂哂
戰渦到左99999

幾多分?

痴線

試左6支水都有, 最後被迫裝左斧殺比xander先贏到
無野玩, 養生

啱晒,俾我過埋11-12先

Xander 我連啲魔殺我都裝埋
無野玩, 養生

你唔得架喇
[img]https://holland.pk/zgn7910u[img]

洗唔洗
大英雄我淨係得ローロー個次裝過斧殺
其他都唔洗靠xxx殺就過到
[i mg][url]https://holland.pk/zgn7910u[img][/url]

洗唔洗

Xander從來都係切反
無野玩, 養生

你唔得架喇

[img][url]https://holland.pk/zgn7910u[img][/url]

洗唔洗

需要就用,唔好諗
[i mg][url]https://holland.pk/zgn7910u[img][/url]

洗唔洗

Xander從來都係切反

有好幾次Xander 1 hp到尾
獅子 埋伏
無野玩, 養生

你唔得架喇

我甩左好多頭髮先過到
喺YouTube見到有人估 sacred coins係擺嚟upgrade sacred skills 一嚟佢地個名都有sacred 二嚟啲skill唔知點解有個1字喺後面

感覺好合理 大家點睇
喺YouTube見到有人估 sacred coins係擺嚟upgrade sacred skills 一嚟佢地個名都有sacred 二嚟啲skill唔知點解有個1字喺後面

感覺好合理 大家點睇

好合理
Sacred coin個名都襯埋
不過鬼佬ff左好多其他可能性,我都希望有同聖印無關既互動

感覺好合理 大家點睇

好合理

希望可以改iv 隨機轉一個都唔錯

感覺好合理 大家點睇

好合理

希望可以改iv 隨機轉一個都唔錯

無架喇,俾你營運你會唔會咁倒自己米

我都好想啊屌
好高難道
好高難度
好高難度

乜野
4.25%
4.25%

祝福你
其實你抽緊乜
4.25%

祝福你
其實你抽緊乜

神威子?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞