[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
叫兩日啲新聞真係睇到好心痛

雙學三子

出面有個post講到好岩
分左班 有無ty civil 04班

即係第一次同第二次佢哋校方部門嘅做法都係一樣
分別只在於第一次唔使畀錢,第二次上訴要畀500(因為唔服),即係佢哋兩次程序都係相同?

我係F左英文
我自覺冇離題
我成份野都睇得明(係咩句子都明個隻)都會離題,唔撚係卦?
仲要呢次個EA係加返連接字之後照讀返出黎
佢F鳩我?

我知道F之後問佢
佢話我離題
解得明晒英文都幾難離題啵真係....

F左睇睇佢啦

15號已經搞左
條MISS上開堂都知佢ON99

Present 都fail 人咁撲街
有fd睇唔明照讀亂加連接詞都有C

我都係讀AS,可以交流下

呢度九成人讀engin it

分別只在於第一次唔使畀錢,第二次上訴要畀500(因為唔服),即係佢哋兩次程序都係相同?

我係F左英文
我自覺冇離題
佢F鳩我?

我知道F之後問佢
佢話我離題

F左睇睇佢啦

15號已經搞左

Present 都fail 人咁撲街
有fd睇唔明照讀亂加連接詞都有C

分左班 有無ty civil 04班

想問下retake有無得grant
佢會自動比埋我定點

我都係讀AS,可以交流下

呢度九成人讀engin it

我cgpa3.58都驚入唔到poly cu語文收分高 可以唔洗諗
利申as
無知一問 分班係咪跟成績分? F班係咪最屎

我A班 唔會去到ive都玩精英班制掛

無關係

你地想知既話,講低dse成績咪知

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

之期入咗最差個班

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

之前入咗最差個班

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

之前入咗最差個班

15分 f班

等埋A班個位就應該知道係是但分定真係有跟成績分

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

之前入咗最差個班

拖sir點會係最差個班

以我所知fd係會分
hd就好似是但分

之前入咗最差個班

15分 f班

等埋A班個位就應該知道係是但分定真係有跟成績分

我20 A
但15分係ive都唔錯 絕對唔低wo

第一次唔服個result 再appeal咪要俾

我係F左英文
我自覺冇離題
佢F鳩我?

我知道F之後問佢
佢話我離題

F左睇睇佢啦

15號已經搞左

我都係比個ON9 老廢閪肥左,CA都PASS,反而EA走黎整死.我型最高分都好似得B,但隔離班阿豬阿狗都拎B-

第一次唔服個result 再appeal咪要俾

我係F左英文
我自覺冇離題
佢F鳩我?

我知道F之後問佢
佢話我離題

F左睇睇佢啦

15號已經搞左

唉-唔知幾時要交RETAKE錢,仲有收到EMAI中
有冇人知點樣轉增潤單現既科
有冇人知點樣轉增潤單元既科
有冇人知點樣轉增潤單現既科

好似無得轉 !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞