[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點去pok fu lam vtc 最快
堅尼地城轉小巴?

你唔講喺邊度過去好難答你喎
其實mh bse嗰oday係幾時,交留位費嗰日話係29號,頭先message我又話30號

究竟係點
其實mh bse嗰oday係幾時,交留位費嗰日話係29號,頭先message我又話30號

究竟係點

我見張都寫30

究竟係點

我見張都寫30

究竟係點

我見張都寫30

大個仔喇,自己打去問啦
唔得back up d notes
moodle係唔係唔會再有yr 1既notes

呢家有

呢家有
邊到可以睇到notes?

呢家有
邊到可以睇到notes?

moodle 有year 1 d notes
你冇咩

呢家有

禁左 佢唔比我入
點算

呢家有

禁左 佢唔比我入
點算

我搵到lu
sor 自膠
好擔心Ive ba上唔番ugc

絲打year幾?

Yr2

如果恒管樹仁ou 甚至珠海東大
你自己o唔ok先

其實ou我冇問題 當然想駁埋佢
好擔心Ive ba上唔番ugc

絲打year幾?

Yr2

如果恒管樹仁ou 甚至珠海東大
你自己o唔ok先

其實ou我冇問題 當然想
有冇讀廚藝嘅巴打喺到?
除咗30號嘅oday要翻之外
31嘅個咩preparation workshop 係咩嚟?一定要翻?
好喇,開學啦
最後暑假
好喇,開學啦
最後暑假

好喇,開學啦
最後暑假

好喇,開學啦
最後暑假

入8大最後機會
好喇,開學啦
最後暑假

8大最後機會
好喇,開學啦
最後暑假

8大最後機會

入正最後直路
前面拖sir騎落去仲係相當un架
好喇,開學啦
最後暑假

好喇,開學啦
最後暑假

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞