[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

我都係讀AS,可以交流下

呢度九成人讀engin it

我cgpa3.58都驚入唔到poly cu語文收分高 可以唔洗諗
利申as

巴打你as邊一科

Environmental protection

a班定b班

你咁講即係你a班啦
話說fd畢業禮係唔係唔去都得 同埋張fd證書如果升hd仲重唔重要

梗係唔去啦
去埋又要租袍又要比錢又盛

如果你親生仔HD,OFFER轉換個陣都當你FD畢業
唔係咁重要囉我覺得

唔該巴
沙大工程fd j班
check自己交咗學費未係咪要打去秘書處

VTC通告:請儘早於限期前 (2017年8月17日) 繳交有關費用,否則課程或單元註冊會被撤銷而不另行通知。如有查詢,請即致電所屬院校秘書處。

之前send咗封咁嘅野嚟
啱啱上myport我的展才檔案冇鬼咗自己個樣

我都係
不過我之前去左sdo 攪學費defer
已經交左30%學費,應該唔關事掛

成日週不時都見唔到自己個樣,正常現象 !

個sms係咪個個都有
year2個帳單number同year1嗰陣係一樣架嘛
過數嗰陣我部機有得俾我揀返year1個帳單number 應該唔會入錯數掛

我交錢既時候係比左學生number而唔係帳單number 係咪一撚樣

下.....係睇bill number架wo

姐係綠圈果度

Civil2NC05喎同學
14分A班

14分b班

我都係讀AS,可以交流下

呢度九成人讀engin it

我cgpa3.58都驚入唔到poly cu語文收分高 可以唔洗諗
利申as

巴打你as邊一科

Environmental protection

a班定b班

你咁講即係你a班啦

勿相認
有冇人知道英文RETAKE幾時可以報名?
雖然APPEAL左,覺得係會APPEAL到
但都問定先

+1
appeal完之後
全部科既分都唔變
On9了,係個program 買完野要去LWL到拎
appeal完之後
全部科既分都唔變

sosad
讀邊班有咩問題,你有料的hku都升到,你冇的,俾你讀到精英班又點,最後都是垃圾
讀邊班有咩問題,你有料的hku都升到,你冇的,俾你讀到精英班又點,最後都是垃圾

Agger

都岩既,但有d班既師資係明顯勁好多,我yr1嗰陣起碼有幾個新呀sir,不過勁既都係無影響
想問下果個去外國獎學金係咩黎?有無用?

你快過拖sir上黎喊

咪資助你去外國囉

賀維雅基金會獎學金就係比你去英國升學用
比百幾萬你去英國 包機票 住宿食野資助 自己諗下有冇用

不過要你老豆/老母其中一個係香港出世先得,唔係你爆4都攞唔到

幫我細佬問 佢今年讀

不過要你老豆/老母其中一個係香港出世先得,唔係你爆4都攞唔到

IVE計GPA? 要幾多?

依層唔知wo , 但我諗都要幾高下

3點幾就好似有
但係讀完返黎香港呢度認唔認先

3點幾就好似有

咁姐係上返LOCAL U好D?
我見上網搵唔到咩資料

3點幾就好似有

咁姐係上返LOCAL U好D?
我見上網搵唔到咩資料

i mean 如果得的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞