[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想問 drop科gpa會點影響?

以前讀過爛grade

想drop

想知點計

以前讀過爛grade

想drop

想知點計

都係vtc?咁好難drop到 課程係咪一樣先?一樣 唔係舊既話 可能俾你exemption

以前讀過爛grade

想drop

想知點計

都係vtc?咁好難drop到 課程係咪一樣先?一樣 唔係舊既話 可能俾你exemption

編號都一樣呀
時間表淨係出左一科

Everything fixed

暑假最後一晚先轉時間
想問下BSE科it可唔可以drop

可以

巴打知唔知要咩條件

dse ict lv 3 or above

THANKS

其實所有科既ITE係可以拎黎拉GPA

我個科ITE3006好多人拎到B+

BSE個科IT最緊要準時交功課, 鳩考鳩做功課都拎A
大半班都A哂, 當年俾人笑係公廁A科
拉GPA一流
有讀ICT咪當重溫下excel word D功能
出黎做野都好有用
D同事讀大學教programming冇學過excel word
整個vlookup自動查表搵factor計堆數已經wow哂

唔好哂錢哂時間drop

利申: 冇讀過ICT都拎A, 唔知ICT係咪真係讀過哂
想問下BSE科it可唔可以drop

可以

巴打知唔知要咩條件

dse ict lv 3 or above

THANKS

其實所有科既ITE係可以拎黎拉GPA

我個科ITE3006好多人拎到B+

BSE個科IT最緊要準時交功課, 鳩考鳩做功課都拎A
大半班都A哂, 當年俾人笑係公廁A科
拉GPA一流
有讀ICT咪當重溫下excel word D功能
出黎做野都好有用
D同事讀大學教programming冇學過excel word
整個vlookup自動查表搵factor計堆數已經wow哂

唔好哂錢哂時間drop

利申: 冇讀過ICT都拎A, 唔知ICT係咪真係讀過哂

識野
但係我個陣都係drop左
太多科要讀唔想chur死

以前讀過爛grade

想drop

想知點計

編號都一樣呀

咁咪試下遞表申請exemption 未必得 可能dept淨係俾你credit transfer 唔俾exemption

我就因為係第度讀過好多英文 仲要係A range 所以先drop哂i大d英文
時間表淨係出左一科

暑假最後一晚先轉時間

點轉都係柒 讀10科

以前讀過爛grade

想drop

想知點計

編號都一樣呀

咁咪試下遞表申請exemption 未必得 可能dept淨係俾你credit transfer 唔俾exemption

我就因為係第度讀過好多英文 仲要係A range 所以先drop哂i大d英文

我下星期試下先
時間表淨係出左一科

暑假最後一晚先轉時間

點轉都係柒 讀10科

我計埋FYP得6
唔知係咪關比時間我地做IA事
時間表淨係出左一科

暑假最後一晚先轉時間

點轉都係柒 讀10科

我計埋FYP得6
唔知係咪關比時間我地做IA事

深潛

返完兩日practical training好撚攰
深潛

你地暑假就上

想問BSE有冇得升RMIT EE 嘅 top up degree???
得罪講句,成間唉大得電腦工程讀得過

想問BSE有冇得升RMIT EE 嘅 top up degree???

Yea
深潛

上水啦
深潛

行行企企 食飯兩味
當做運動會好過d

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

Yea

知唔知GPA要幾多?

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

同行?

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

同行?

垃圾科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞