[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
冇去o day,係咪可以上返myportal睇時間表但冇pw個pw邊到拎

自己去CNA搞

唔係學費單自己名隔離嗰個170******咩

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

屌 我好似搞完錢冇返去注冊..

下年見

我聽朝去搵學科主任求求佢

ive 有錢就得啦

我交哂萬六蚊聽朝晨早返扮狗求下學科主任

柴灣it學科主任
未開學就有ive仔跳樓

唔知係咪去到year 2頂唔順

佢讀civil
冇去o day,係咪可以上返myportal睇時間表但冇pw個pw邊到拎

自己去CNA搞

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

下年見

ive 有錢就得啦

呢啲事都係第一次聽

自己去CNA搞

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

下年見

ive 有錢就得啦

呢啲事都係第一次聽

自己去CNA搞

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

下年見

ive 有錢就得啦

呢啲事都係第一次聽

唔係交完留位費 就去注冊架咩 ?

自己去CNA搞

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

下年見

ive 有錢就得啦

呢啲事都係第一次聽

唔係交完留位費 就去註冊架咩 ?

自己去CNA搞

有錯咩

冇錯呀

唔得嘅

下年見

ive 有錢就得啦

呢啲事都係第一次聽

唔係交完留位費 就去注冊架咩 ?

我以為交完留位費同學費就得
正常情況呢
reg科係交完錢之後做既
唔知佢係遲交定點啦

睇個款係似遲交個D
正常情況呢
reg科係交完錢之後做既
唔知佢係遲交定點啦

睇個款係似遲交個D

我準時交14定15號交咗
唔記得12定13號報科 第二日就交哂錢以為搞掂

放榜個日你唔係當日交齊錢?

放榜個日你唔係當日交齊錢?

我基礎有科fail咗要重讀,所以好遲先搞掂8月12定13號先出成績去報
locker幾時要清
好想重抽多次 y1個時抽中係最低個層 次次拎野都好辛苦
locker幾時要清

你yr 1果個仲未清?
locker幾時要清

睇campus,有d每年清一次,有d用到畢業
HD EE有冇得drop科
得罪講句,成間唉大得電腦工程讀得過

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

同行?

垃圾科

唉大工程神科啦,差唔多過半成人上返大學

原諒我同事打錯字
係成半人

真架?

dse ict lv3 or above 可以drop it essentials - services
drop數 (ENG3200) 你要al level pure maths 合格先得

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

同行?

垃圾科

原諒我同事打錯字
係成半人

真架?

師兄都好認同呢
都話電腦工程世界第一

電腦工程

同行?

垃圾科

原諒我同事打錯字
係成半人

真架?

咁我就放心啦
之前我朋友讀唉大話好辛苦先升到上HKU,仲以為升u率唔高

原諒我同事打錯字
係成半人

真架?

咁我就放心啦

真係咁咩

dse ict lv3 or above 可以drop it essentials - services
drop數 (ENG3200) 你要al level pure maths 合格先得

咁姐係冇

咁姐係冇

it 係拎a科

原諒我同事打錯字
係成半人

真架?

咁我就放心啦

真係咁咩

唔係架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞