[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
得罪講句
弱智連ATM都唔識用黎交學費 就不如跟婆仔去東亞排隊

利申: 之前差d禁錯01 02
得罪講句

ebanking
得罪講句

駁唔到
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?
我topic都未confirm
check自己交咗學費未係咪要打去秘書處

VTC通告:請儘早於限期前 (2017年8月17日) 繳交有關費用,否則課程或單元註冊會被撤銷而不另行通知。如有查詢,請即致電所屬院校秘書處。

之前send咗封咁嘅野嚟
啱啱上myport我的展才檔案冇鬼咗自己個樣

我都係
不過我之前去左sdo 攪學費defer
已經交左30%學費,應該唔關事掛

成日週不時都見唔到自己個樣,正常現象 !

個sms係咪個個都有
year2個帳單number同year1嗰陣係一樣架嘛
過數嗰陣我部機有得俾我揀返year1個帳單number 應該唔會入錯數掛

我交錢既時候係比左學生number而唔係帳單number 係咪一撚樣

下.....係睇bill number架wo

姐係綠圈果度

唔記得講我係去東亞櫃檯交 唔係ATM
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor
我個科都係7月尾先交分組名單同排題目次序
未都有正式通知自己個組係做邊題
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor
都未有正式通知自己個組係做邊題
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor

IT FYP多數都係自己同supervisor定搞咩
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor

唔明你問咩

你係咪想問IT FYP條題目我地簡翻呀sir比既定係自己再諗一條多?
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor

唔明你問咩

你係咪想問IT FYP條題目我地簡翻呀sir比既定係自己再諗一條多?

我估佢係陳述句而唔係問句?
時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

真係出左 無day off
時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

自貼就信你
時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

自貼就信你

時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

自貼就信你

係咪日日5半放
時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

自貼就信你

sor
時間表出左

都無

屌穿你個閪呀!

自貼就信你

sor

我地未出。。。
有無沙大工程fd巴絲係到?迎新其實係咪已經完左?我上myportal睇無寫
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor

唔明你問咩

sorry for 1999
我意思係 IT FYP題目 大多數都係自己組同supervisor傾做咩野題目 唔會比一個topic你去做
仲有兩個week

對我黎請開始緊 fyp

chur得咁緊?

係wor

唔明你問咩

sorry for 1999
我意思係 IT FYP題目 大多數都係自己組同supervisor傾做咩野題目 唔會比一個topic你去做

係自己組諗完再搵supervisor傾下可唔可行
之後先拍板去做
話說fd畢業禮係唔係唔去都得 同埋張fd證書如果升hd仲重唔重要
話說fd畢業禮係唔係唔去都得 同埋張fd證書如果升hd仲重唔重要

梗係唔去啦
去埋又要租袍又要比錢又盛

如果你親生仔HD,OFFER轉換個陣都當你FD畢業
唔係咁重要囉我覺得

我都係讀AS,可以交流下

呢度九成人讀engin it

我cgpa3.58都驚入唔到poly cu語文收分高 可以唔洗諗
利申as

巴打你as邊一科

Environmental protection

a班定b班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞