[IVE] i大討論區(16) 又開學了 !

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
究竟MH 有冇telegram group
好似間間都有係摩理寺冇

垃圾院校

個moodle想點撚樣
究竟MH 有冇telegram group
好似間間都有係摩理寺冇

垃圾院校

想問下有冇巴打去左迎新日派左學生證 係咪間間都迎新手派?

大部份都係應該ODAY派

oday冇多數2個原因
一係你遲reg科
一係就未印齊 或 佢地double check發現有錯唔派住(因為我之前讀fd係印錯過所以個日派唔到)

大部份都係應該ODAY派

oday冇多數2個原因
一係你遲reg科
一係就未印齊 或 佢地double check發現有錯唔派住(因為我之前讀fd係印錯過所以個日派唔到)

唔該巴打

同問

4003定3003

邊科要講普通話?

好驚普通話

2科都要
3003EA同CA都要講
4003淨係CA要講

4003 個 CA係咩玩法?

present,我嗰陣係搵間餐廳介紹

要即時準備定可以準備定先?

準備定,要交ppt,交第一次佢會幫你改下,然後先會正式交
點去pok fu lam vtc 最快
堅尼地城轉小巴?
有無thei 設計or廣告科既group
今年入yr3
今年入yr3

IVE HD轉過去?
今年入yr3

IVE HD轉過去?

di 升上的
今年入yr3

IVE HD轉過去?

btw 知唔知有無group
今年入yr3

IVE HD轉過去?

PO入面冇見過有THEI GROUP
今年入yr3

IVE HD轉過去?

PO入面冇見過有THEI GROUP

但係依個post係thei post
ROA派未啊
moodle終於有notes 溫定先
如果屯門去青衣 買月票會唔會平啲
好擔心Ive ba上唔番ugc

絲打year幾?

Yr2

如果恒管樹仁ou 甚至珠海東大
你自己o唔ok先
用網頁睇時間表 同 用app睇時間表
兩個上堂時間日期都唔撚同

睇myportal個日曆冇死

利申 未用過myportal個時間表睇幾時上堂 每次都係信個app同日曆

利申 未用過myportal個時間表睇幾時上堂 每次都係信個app同日曆

就開學都仲未firm
好擔心Ive ba上唔番ugc

絲打year幾?

Yr2

如果恒管樹仁ou 甚至珠海東大
你自己o唔ok先

入依d不如出黎做野算啦

就開學都仲未firm

我個科sem1 8月31個晚都仲可以改時間

就開學都仲未firm

正常吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞