𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登應援討論區 (1) Jigumi們愉快破產的一月

1000 回覆
29 Like 8 Dislike
好想快啲到15號
留名
LM
大家其實卡可以盡情讚頌我鴨
得我一個似街頭傳教癲佬
嚟支持下鴨鴨姐姐
15號記得一齊合力大推
大家有冇咩資源想我整合?
例如綜藝列表、Concert 列表、買專資訊(我完全唔熟要返IZone大post問)
樓主好有心
多謝你一路有整iZone Post
我先可以有個地方問得多少少入坑嘅疑難
每日一推
平時睇開izone post,突然發現鴨鴨終於有人開solo post
mon post jigumi留名
得閑幫手推po儲人氣
我都係做咗Jigumi個幾月好多野我都唔識
求救嗰陣盡量幫拖解答thx
我就casual jigumi嚟嘅,concert買專啲嘢唔太熟
但係鴨相關綜藝至少可以整合返有鴨固定嘅節目
例如傻瓜們的監獄生活、偶像聽寫大會兩季(呢個似乎無乜中字)
youtube channel content 動物偵探可以貼link或者backup落嚟都得
必睇 女高推理班兩季、惠美李叡采帕 呢兩套,大推
https://x.com/tarutarusan39/status/1745022859628757209?s=20

等咗一日見唔到中字,擺住上嚟先,有識日文嘅巴絲可以幫手翻譯
ok收到!慢慢整返綜藝列表先
女高同惠派驚自己一睇就想睇曬,
唔夠膽開始only夠膽睇少少精華
等我去B站搜刮一輪再整合
簡單啦,鴨綜藝睇完覺得正再翻煲咪得囉
雖然惠派第二季未有影,但係女高第三季嚟緊5月就出
慢慢煲定得嚟應該都等得差唔多(只係女高每集都幾短)

btw我都想有巴絲推izone時期有咩綜藝不能錯過
動物偵探我已經backup曬,得閒就睇貓嗰集
iZone就要返大post問了
兩邊一齊推
Google Translation:
I'm so happy to be able to be with Jigumi, who I love the most.
Do you feel the same way as me?
I hope that the new year will bring many good things and happy days to Jigumi!
“Visible Radio with Jena”. It starts now!
https://x.com/Kstyle_news/status/1745284260721021131?s=20

IZ*ONE出身チェ・イェナ、憧れのちゃんみなとステージ初共演も!NEW YEAR PARTYが大盛況
https://news.kstyle.com/article.ksn?articleNo=2232496

■公演情報
「YENA JAPAN SHOWCASE “DNA”」
日時:2024年2月7日(水)
会場:KT Zepp Yokohama
一般発売:1月20日(土)10:00~
日系啲相太光了,有冇人有同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞