𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登應援討論區 (1) Jigumi們愉快破產的一月

1000 回覆
29 Like 8 Dislike
240122 🐥🫧上午 10:07

“我也是,謝謝你ㅎㅎㅎ我度過了一個非常美好的早晨💗 ”
“正在重溫音樂節目中jigumi的應援吶喊...... 👍🏻🥲 ”
“說真的,jigumi的聲音讓我心跳加速🫀❤️‍🔥 ”
240122 🐥🫧上午 10:08

“這是正確的!!我改變了我的 ig pfp”
“因為你們一直要求我改變它ㅋㅋㅋㅋ ”
“我也應該改變我的🫧 pfp”

240122 🐥🫧 10:13 - 10:15 上午

“這個怎麼樣?”
“它看起來和我的個人資料背景圖片一模一樣”
“正在轉換我的pfp”
練多吓舉鐵係咪可以台上舞得起mv把劍
都仲係日常唔login開唔到官方Twitter post睇
為咗load鴨圖睇RIP my 4G network
咁你記得唔好load我啲gif
我全部都係直接即場喺庫存cut出嚟
全部都10-30mb
你係咪iphone?
可以長按條link
按打開連結就會跳去app
三叔機,以前啲款都仲有 以應用程式打開
不過其實都唔知關機款事定twitter事
musk將twitter變做x之後個平台就虧虧地
廣播節目中的Yena表示,在izone活動期間,她在食物上花了很多錢,將近1000萬韓元(約$58610)

https://x.com/goaroundtime/status/1749285892278338031?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
然後她說:「不是有句話說[[別人的年糕看起來比較大]]嗎?」鴨鴨吃的看起來更好吃,讓其他成員都想咬一口。

IZONE時期如果他們看到一個成員吃東西,他們只需要張開嘴,那個成員就會自動餵給她😂😂

https://x.com/goaroundtime/status/1749285894383976852?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
食多啲食多啲,唔係嘅話太瘦唔健康
同埋臉豬墩最緊要肉地cute cute
因為le sserafim先認識izone
覺得佢地好正
除左留意緊櫻車真瑛
覺得鴨同minju好正
呢團真係可一不可再
不過我情有獨鍾鴨
鴨真係太特別
佢唔係五官標緻嗰種女神靚
但有種中學鄰座女孩
嗰種開朗可愛、元氣任性嘅氣質
佢有佢嘅負擔同憂鬱
但永遠笑住鼓勵同幫人
玩嘅時候又會有機會俾你恰吓佢
你會好想呢個朋友過得好
擁有最好嘅嘢
佢而家算係啱啱好
但絕對唔好再瘦
稍稍微微多返丁點肉就perfect
我都係solo嘅izone之中最鍾意鴨同minju喎,同好

我就fiesta時期已經聽緊izone
但係當年我唔係追kpop追得好癲
依家佢哋分開咗唯有追佢哋各自團嘅物料
完全同意,台上形象係可甜可型耀眼idol
落到台下係鄰家女孩/同人玩得好開心好癲
有呢種反轉魅力嘅女仔真係好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞