𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登應援討論區 (1) Jigumi們愉快破產的一月

1000 回覆
29 Like 8 Dislike
如果係黑絲就100分
📆2024.01.25 (THU) KST

🔹18:00 Mnet M COUNTDOWN (#Yena)
屌老寳,有冇人知個 #EntView乜撚嚟
成日霸占咗 #YENA勁多位
而家search要 用advance search exclude咗佢先正常
裏面有高清圖,但唔知咩Blog嚟
呢個係咪東方巴個私人twitter ac嚟
樂華naver blog
專門放藝人活動嘅高清圖
好正,張張都可以印到海報
呢個髮型髮色好好睇
好夾首歌!
好好笑
係咪因為佢哋係完全唔熟
好奇一問對方邊個嚟
“Jigumi! Lets go!”

I will follow you till the end of the world ah my queen🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹😅
呢個好笑諗起打東東
鴨嘅反應好可愛直接叫「東東前輩」

https://x.com/fairyfloss1217/status/1750137475161530645?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
鴨咆哮嗰個係講返拍MV覺醒叫喊嗰段,拍嗰陣覺得尷尬 我哋睇過嗰個MV Behind 有詳細版~

「拍GM MV中覺醒場面時,因要看著相機獨自大喊大叫,所以很尷尬,哈哈哈哈哈哈哈哈,拍出來的結果太帥了,所以很滿意。」
即場Rap結尾係要食好西
好符合以食為大嘅鴨!(肯食嘢就放心了

哦!哦!從說唱開始吧! 哦!Yena剛才在Show Champion努力做音樂廣播後來到了這裡! 哦!

雪兒前輩和東赫前輩! 和你一起玩電台心情真好! 怎麼辦,怎麼辦,要吃好吃的東西啊!

https://x.com/myang_x_x/status/1750131344267788681?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞