𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登應援討論區 (1) Jigumi們愉快破產的一月

1000 回覆
29 Like 8 Dislike
可能提埋日單?
定係回歸大振作就係講緊日單cb
「搖滾DNA打開清新Good Morning!回歸大振」
包晒韓專日單歌名夠掂未
我俾下意見brainstorm啫
先800幾回覆仲有時間諗啦
這次《黑暗中的好女孩》是一個美好的合作!很高興🐥聯繫了我,說她想一起工作! 看到🐥對這首歌有很大的渴望,我也拼盡全力地製作它。我很感激我們能夠一起創作出好音樂! 🐥演繹得比我想像中更完美><

https://www.instagram.com/p/C2cGvSPp7_x/
佢唔係串緊你唔好誤會
friendly tone嚟
放鬆啲,我都係跟你意見比返feedback啫
畢竟開post個個都係樓豬多,樓豬會拍板架啦
呢個ok
真公海嚟
我嘅作用純粹係確保post頭資料準確同格式正確
唔好咁講,真公海又白卡又色狗
點同得呢度少少人圍爐傾鴨些牙物料咁和諧
間唔中有其他會然嚟留個名已經好開心
呢個合集我都睇過
鴨左右手反射性要比一樣係幾好笑
人機翻譯:

🎤誰有人說「是啊!崔藝娜,過來!」(非敬語)時,你會感覺更糟?

🐥:「曹柔理沒關係,因為我們經常都這樣說話。」她接著說:「對了,金采源總是使用敬語,是禮貌乖乖女,完全就像是我的妹妹。」

🎤「如果必須和一個人去旅行時,權恩妃和張員瑛之間,你會和誰一起去?」

🐥「和權恩妃一起旅行是有保證的!去荒島要帶什麼?我會帶上恩妃😂」她接著說:「去年我也和權恩妃一起度過了聖誕節(詳見韓綜全知視覺E276),權恩妃生日時,我們在沒有權恩妃的情況下為權恩妃舉辦了生日聚會(重提與團友溫馨的相處iZone並沒有解散)。

https://x.com/godchoiyena/status/1749683615649411399?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
搬左好耐啦
其實佢新屋間房係大左只係冇影晒啫
記得佢仲間開左另一邊整左個大櫃放佢所有波鞋仲有玩具 可能咁樣所以影床依邊出黎就感覺細左
屌我印象仲停留緊喺戶籍mate
邊集綜開始係新屋?
暫時冇 之前只係響bubble度講過同po相
好似仲有ig都有po過相
黎緊套綜藝應該係首次公開拍攝
呀 記得好似都響過一d節目訪問度提過新屋
不過唔記得邊套 因為都搬左一段時間
I see咁幾期待今集
有時新入坑都唔知點追曬
B站都唔係全部齊
Girls Night Out 又冇選鏡合集
零散分開咗唔同片
btw之前係咪你教我用twitter列表功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞