𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登應援討論區 (1) Jigumi們愉快破產的一月

1000 回覆
29 Like 8 Dislike
得閒幫po
歐洲時差好難搞
補bubble
呢張濛得嚟好吸引唔知點解

https://x.com/godchoiyena/status/1746814208203948328
明白,thanks ching
我覺得形容得幾好喎😂😂😂
下個po用你呢個term

Love war我個人都擺唔落playlist
非常認同你結論
佢講過唔會做佢fans唔會失望
至少由我入坑起計都真係冇
雖然只係一個月
一路睇返以前同綜藝一路好驚喜
醜小鴨嘅曲風算唔算係第一次有
呢種我勁鐘意
呢張邊度嚟,lok咗勁耐都遇唔到
今晚返屋企repost 返yt先
成日搞完twitter 已經幾粒鐘
https://x.com/YENA_OFFICIAL/status/1746867747991245177?s=20
係twitter嘅post,不過我都係由隔籬izone post搬過嚟嘅
終於忙完有時間睇鴨鴨,太正了
極速搵返之前啲歌嚟聽咗下
抒情之前出到最類似應該係love war隻碟入面嘅b-side
歌名叫做wash away,不過曲風就唔算係搖滾
所以都可以話醜小鴨係鴨第一次出好正宗嘅抒情搖滾曲
Love war我好鍾意… 但大眾好似都接受唔到佢行呢個風格
我都覺得love war正,但係無可否認首歌似b-side多過主打
或者主打嘢都係適合返啲嘈啲嘅炸場歌
其實除左wash awa我少聽啲之外其他主打同bside全部都好聽 今次醜小鴨又係好有feel
我都勁鍾意
Yesssss 勁開心!😂😂😂
我都覺得wash away唔係UD呢首嘅感覺
希望之後有多一兩首
個Mv 好撚正
靚、可愛、型、黑暗全部造型都好好
屌,眾裡尋鴨千百度,原來係官方post
諗返都係,唔知點解twitter成日唔suggest offcial呢個俾我,俾親都淨係japan official
雖然我唔係特別鍾意love war
但我覺得呢個style嚟講真係唔差
記得有個friend話love war應該係韓國人鍾意嗰啲曲風,但唔知點解反應一般

醜小鴨超正
make u smile dejavu lemon aid U 呢啲都常備

唯一遺憾係 giving tree or lesson 冇做音源
呢套舞幾正期待之後其他showcase有

https://youtu.be/a8Hl2K2pGGk?si=Xw9s0yRYcU_mlxcX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞