[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
..又係依D圍爐打J片...
唉....仲有條毒撚比果兩條港女耍撚左上去出鏡比人恥笑
叫咩STEVEN丫叫SEVEN算啦

個男仔有咩問題
好作撞呀
都明有時第一時間會諗起韓文既詞語
但明明個遊戲都知咩玩法
用下個豬腦更正返講廣東話唔得既
最柒係佢地答錯之後扮唔識果幾秒
兩個on9痴埋一齊變得更on9
腦退化
返香港重讀幼稚園都驚佢地會更唔上進度
認真 話去外國讀書日日講英文 返到香港會噏唔出某啲生字或者講廣東話太快聽唔切既人同佢地一撚樣 有乜撚野可能
我係美國出世加住左十鳩幾年都唔會有呢啲情況

可能佢地iq 低過90 掛
on79 仲好意思出黎拍野唔撚知醜
扮哂野
如果佢真係唔記得報紙 會講新聞紙
假到嘔 我相信佢唔係扮弱智 係真係弱智
雖然我有時都會將打掃講左清掃 增值講充值
但唔會咁誇張 扮哂自己韓國人
正常個腦諗野一定用母語 無論第二語言幾流利
同埋佢仲有個朋友 你話3年完全冇機會講就話
一定唔會去到咁差 垃圾
佢唔認自己係香港人 可能佢本身就係蝗

利申 韓國半年
一開始唔敢講自己韓文有幾好,但就話自己廣東話變得好差

可悲既係 香港真係有唔少呢啲咁既人
韓國都高尚過香港?
睇睇一直以黎香港既對手 韓國影都冇wo
韓國都高尚過香港?
睇睇一直以黎香港既對手 韓國影都冇wo

真係 社會思想既封建程度同大陸差唔多..
韓國人極度排外 垃圾國家 窮嘅定義係直頭有個地方分隔咗咁 成個廢墟第三世界
可悲既係 香港真係有唔少呢啲咁既人

更可悲既係有比呢度更多既狗公撐佢地
住左3年講韓文都仲有陣香港味
仲要話自己唔係純正香港人
收皮啦 咁忘本就咪撚再番香港
臭!閪! 講完
發埋d星仔夢
佢地老豆心諗早知就射落垃圾桶
唔好share 唔好俾嬲
唔好中佢地計
一開始唔敢講自己韓文有幾好,但就話自己廣東話變得好差

左邊好似男人
擺到明扮野啦
答案只有一個
韓畜
仲有個樣真係好唔掂 一個哨牙一個人妖
個片頭真係唔搞好過搞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞