[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
屌 住左三年啊嘛
唔講以為你住左三十年
右邊條女都算
左邊條女下下都講錯
之後又馬上講得岩
假撚到
回應嗰篇好多打手留言

去左七日東京
我依家係咪唔純正

嘩你7日
你唔係返香港啦
你已經係叫回流架啦

問條仔有無去過韓國
佢答無
就話係正宗香港人
有5-6個fd外國留完學返黎廣東話都冇退步過。
之前個日文老師係日本住左廿年返黎教書廣東話都仲係好流暢。
佢地住3年母語就退步?唔係智障就係扮野
憎泡菜還憎泡菜,但我成日講,我都幾感激泡菜作為亞洲代表輸出一啲可以反影響西方既pop-culture,間接改善亞洲人國外形象
當然如果有其他亞洲文化嘗試取而代之就更好,代表百花齊放百家爭鳴,可以更加有效制衡西方一面倒既文化輸入
(日港中台對西方後生仔既影響係呢一刻好明顯冇泡菜咁癲咁徹底 )

pokemon go?
一個ko曬你堆泡狗啦
佢地想搏出位咋,仲推?
問條仔有無去過韓國
佢答無
就話係正宗香港人

講錯
以為唔識韓文就係正宗香港人
個FB page 有條友扮中立出黎撐兩條女
比人問係咪打手就死口唔認

專業D啦 屌你老母

中意韓國個d真係腦入屎,仲要用成日用韓文真係想一巴車落去
個FB page 有條友扮中立出黎撐兩條女
比人問係咪打手就死口唔認

專業D啦 屌你老母

成名就靠呢鋪架啦
中意韓國個d真係腦入屎,仲要用成日用韓文真係想一巴車落去

好多人睇running man,我最初無反感但整整下覺得好煩
憎泡菜還憎泡菜,但我成日講,我都幾感激泡菜作為亞洲代表輸出一啲可以反影響西方既pop-culture,間接改善亞洲人國外形象
當然如果有其他亞洲文化嘗試取而代之就更好,代表百花齊放百家爭鳴,可以更加有效制衡西方一面倒既文化輸入
(日港中台對西方後生仔既影響係呢一刻好明顯冇泡菜咁癲咁徹底 )

pokemon go?
一個ko曬你堆泡狗啦

淨係一個switch已經撚到d後生不要不要
崇韓 = 弱智
兩條臭西一口流利廣東話
睇死佢地平時都係用廣東話係泡菜人面前講人壞話個D死八婆黎
扮乜撚野
on撚9
可否取消佢地香港永久性居民身分?人地咁唔想做香港人無謂迫啦
日本住左7年,啱啱返香港既時候會有近似情況,中文混合左日文漢字。但絕對唔會咁嚴重,明顯扮晒野,樣衰韓國雞
唔太鼓吹民族主義,不過呢兩條港女正正係大陸常用term忘根
垃圾國家 請我都唔去
我可唔可以嘔
好醜樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞