[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
以為自己演技好好,扮晒嘢都係臭閪港女特質嚟
咁做可以令佢地自我感覺良好D吖嘛
去三年就當自己唔係純正香港人 笑死
Facebook留言都一面倒鬧兩條韓畜
https://www.youtube.com/watch?v=70YBjA0bLFM
呢個垃圾民族係完全唔值得吹捧

每睇一次就越憎呢個垃圾民族
由北泡南泡攬炒算啦 一樣咁低賤
Facebook留言都一面倒鬧兩條韓畜

你唔放上黎都無咁多人屌

男人?
未見過咁醜偽娘
嚇到即刻熄
走啦 最好連所有吹奏韓國既page都執柒左佢,去撚左三年以為自己土生土長 我身邊啲bbc都唔會無啦啦將八達通叫做生蠔卡啦 啲戲又屎,完全睇得出係扮唔記得
仲要將個男仔叫正宗香港人,姐係間接話自己係韓國人?
重點係把聲好撚港女好撚難聽,仲話明咪得囉,明就得你唔使出呢條片啦,柒撚懵懵咁

真 聽到真係打個冷震
咩正宗唔正宗 你咪又係住得個三年
其實連登有好多呢種人
就咁睇d comment 都見到好多
只不過無片中果2個咁扮野姐
佢地本身就唔認同自己係香港人係自豪既
佢地只會覺得香港人就係7
一有機會都唔會認自己係香港人
所以係香港提咩本土 根本就on99
走啦 最好連所有吹奏韓國既page都執柒左佢,去撚左三年以為自己土生土長 我身邊啲bbc都唔會無啦啦將八達通叫做生蠔卡啦 啲戲又屎,完全睇得出係扮唔記得
仲要將個男仔叫正宗香港人,姐係間接話自己係韓國人?
重點係把聲好撚港女好撚難聽,仲話明咪得囉,明就得你唔使出呢條片啦,柒撚懵懵咁

真 聽到真係打個冷震
咩正宗唔正宗 你咪又係住得個三年

屌佢老味真係笑鳩死 留個學仲要得嗰三年就當自己係韓國人
好撚柒呀臭西
一個台灣,兩個香港,台前幕後三個加起來在韓國生活十年的女生
從偶像,劇集,飲食,生活,深度遊等多角度出發
以最佳距離看韓國!
每個星期二,鎖定《22cm韓遊誌》

一個台灣,兩個香港,台前幕後三個加起來在韓國生活十年的女生
從偶像,劇集,飲食,生活,深度遊等多角度出發
以最佳距離看韓國!
每個星期二,鎖定《22cm韓遊誌》

夾埋十年 同e-kids夾埋唔夠5分有異典同工之妙
住多幾年可能連點柯屎都唔識
其實韓國人覺得香港人唔差
香港人偏偏要矮化自己去奶人鞋底
香港人忘本係本性
個個一去外國讀書/移民就會當自己係local 同支那人一鳩様
所以香港人只不過係講廣東話既支那

可唔可以唔好再整手指心心啊屌

小農DNA
連登都有把呢d人 總之咩都係香港差過外國咁
[quote]其實韓國人覺得香港人唔差

小農DNA
連登都有大把呢d人 總之咩都係香港差過外國咁
可唔可以唔好再整手指心心啊屌

開頭仲以為個手勢係笑鳩人j短
移民美國個班都唔會咁扮啦
去泡菜國幾年就以為自己入撚左籍咁
佢兩個仲好撚自豪
拍哂片話比人知自己唔記得自己母語
係咁想融入泡國圈子就整下容先啦
定係已經整左
柒撚到 大把人十幾歲就去外國 住十鳩幾年廣東話依然好好
係韓國留過學 唔係「正宗」香港人威D架?
兩個扮曬野嘅死臭西
唔好認自己做香港人

韓國男人近幾年都知香港女仔EASY啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞