[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
老實講 我都有朋友係韓國讀書
都唔會好似佢地咁撚柒 乜都唔記得好無
雖然好明顯係扮出黎
唔當自己係正宗香港人
唔代表人地韓國會當你係當地人
起碼落地生根之後住返三五七年入咗藉先好話自己韓國人
而家兩頭唔到岸
走啦 最好連所有吹奏韓國既page都執柒左佢,去撚左三年以為自己土生土長 我身邊啲bbc都唔會無啦啦將八達通叫做生蠔卡啦 啲戲又屎,完全睇得出係扮唔記得
仲要將個男仔叫正宗香港人,姐係間接話自己係韓國人?
重點係把聲好撚港女好撚難聽,仲話明咪得囉,明就得你唔使出呢條片啦,柒撚懵懵咁
起雞皮 其實唔洗討論佢地係咪唔記得
明顯係扮出黎 果種作狀嘔心過偽abc
估唔到今時今日有人proud of自己係韓國人
唉 係時候反省下啦香港
佢地老豆老母真係慘
生左個傻閪出嚟
去左泡菜三十年既人都未必夠厚面皮拍呢條片
假撚到
有7個祟韓撚負皮
扮唔係香港人但又要講廣東話 拍片比香港人睇
港女真係on99
原來去韓國住會變弱智
最好笑係片頭先講完餐廳
Test果陣講食堂 好撚柒
好撚嘔心
走啦 最好連所有吹奏韓國既page都執柒左佢,去撚左三年以為自己土生土長 我身邊啲bbc都唔會無啦啦將八達通叫做生蠔卡啦 啲戲又屎,完全睇得出係扮唔記得
仲要將個男仔叫正宗香港人,姐係間接話自己係韓國人?
重點係把聲好撚港女好撚難聽,仲話明咪得囉,明就得你唔使出呢條片啦,柒撚懵懵咁
啱啊八婆!你唔係香港人啊
stop making stupid people famous
兩個個樣中過輻射咁已無討論價值
韓狗是弱智的
好撚扮野 去左十年個啲都冇佢地咁啦屌 得個三年扮唔係香港人 戇鳩鳩 仲要生得咁樣衰
兩個個樣中過輻射咁已無討論價值

冇錯,淨係個樣已經值得我地推到佢地收皮
會唔會太假
你話去完歐美忘記中文都算
去完低賤既泡菜忘本

歐美就可以忘?好高級?
留名
最好笑係片頭先講完餐廳
Test果陣講食堂 好撚柒

好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞