[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
弱智就唔好返香港啦
留係個到繼續比韓腸屌啦
弱智就唔好返香港啦
留係個到繼續比韓腸屌啦

廢事你地返香港住多一排連去過韓國都唔記得
on9 扮乜撚野
我住台北十年,又唔見我將八達通同悠遊卡混淆
根本就想扮韓妹 扮乜撚姐
仲有如果要扮就係個樣到落下功夫啦
佢地2個都唔知咩樣
韓妹正好多囉屌
扮local
好撚好笑 以為啲港女扮abc先會有優越感 估唔到扮垃圾泡狗都有優越感 洗唔洗每句野前後加返個寵寵寵啊
一個台灣,兩個香港,台前幕後三個加起來在韓國生活十年的女生
從偶像,劇集,飲食,生活,深度遊等多角度出發
以最佳距離看韓國!
每個星期二,鎖定《22cm韓遊誌》

屌佢地個有講出口話住左10年

https://www.facebook.com/AroundKoreain22cm/videos/898644950278207/

我同金正恩夠夾埋喺北韓住左33年
香港人不嬲身份認同感極低

對國藉 民族 種族 搞唔清楚

不過大把香港人本身無外國國籍去左外國讀書都當正係果邊既人

我有d 中學同學去左英國讀書係ig intro 整左支英國旗

我當你鍾意英國呢個地方 無問題

但對於果個國家既歷史 文化 習俗唔識

淨係識學人chill chill
憎泡菜還憎泡菜,但我成日講,我都幾感激泡菜作為亞洲代表輸出一啲可以反影響西方既pop-culture,間接改善亞洲人國外形象
當然如果有其他亞洲文化嘗試取而代之就更好,代表百花齊放百家爭鳴,可以更加有效制衡西方一面倒既文化輸入
(日港中台對西方後生仔既影響係呢一刻好明顯冇泡菜咁癲咁徹底 )

Kpop = 抄襲人地文化打入埋人地個市場
中國都行緊呢條路
打晒冷震
一定係三年就唔撚記得晒用咗十幾廿年嘅詞彙啦屌,垃圾
去銅鑼灣走咗轉,返到屯門差d唔記點騎牛
去銅鑼灣走咗轉,返到屯門差d唔記點騎牛

巴打千祈唔好去5p
我上次睇左幾個post返黎打左句吾系甘牙俾人屌到化
香港人不嬲身份認同感極低

對國藉 民族 種族 搞唔清楚

不過大把香港人本身無外國國籍去左外國讀書都當正係果邊既人

我有d 中學同學去左英國讀書係ig intro 整左支英國旗

我當你鍾意英國呢個地方 無問題

但對於果個國家既歷史 文化 習俗唔識

淨係識學人chill chill
食屎啦賣韓畜
食屎啦賣港韓畜
3年就話自己唔係純正香港人
on99
好明顯扮嘢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞