[有片]點睇呢兩條港女韓國留學生

428 回覆
1684 Like 34 Dislike
寫撚住8達通 同我講 交通卡T money

去左幾日日本旅行 番到香港都成日講錯SUICA

我調撚轉, 住左日本2年依家都仲會叫icoca做八達通
我都係垃圾國住左三年 都唔會錯佢地個test啲野
好撚憎依種女
On99
南韓=邪教國家

好希望金仔射兩支導彈過去南韓
南韓=邪教國家

好希望金仔射兩支導彈過去南韓

係就好 好憎呢個國家
有fd小六去澳洲,嗰陣連msn都未識用。佢識既都係鬼仔,十幾年後返黎依舊流利廣東話,係有啲哩十年出現既野/term可能會錯
中文字點寫反而會忘記好多,因為除左chitake好少見到。不過叫佢認就實得
去左三年就扮唔記得哂中文
韓國仲要咁多香港人 會唔會係三年黎一句中文都無講過
平時睇fb ig都有中文 好難會善忘到咁

利申 : 外國讀書七年 只係好多字唔識寫 講野溝通完全無問題
有乜咁出奇。直頭無離開過香港都可以唔識廣東話點講喇
只不過人地崇韓,你地崇英之嘛。

好DRY
好FIT
無OFFER

你講得出廣東話係乜咩﹖

好枯燥
好苗條/健碩
報左份工/學位無回應
呢d講句英文會簡短少少但唔至於唔記得中文係咩
你自己中文差唔好一碌鳩打一船人
用英文教學係咪
崇英崇到自己國家既文化都放棄,厭棄
死英畜﹖

英文係香港官方語言
係香港啲死港女講兩句韓文都話自己係韓妹
去左韓國三年 佢地面皮厚到可以話唔記得廣東話
咁我諗再過多幾年就話到自己土生土長韓國
https://www.youtube.com/watch?v=70YBjA0bLFM
呢個垃圾民族係完全唔值得吹捧
韓國呢啲劣等文化, 劣等國家...
啲人都衝住去舐屎眼
真係好on9
劣幣驅良幣真係冇撚錯

住左奧地利4年幾
身邊無乜華人朋友
但基本上日日都會同香港啲朋友whatsapp
碌Facebook又幾乎全部都係香港野
好難會唔記得點講中文架喎
愛因思坦:宇宙有限,智商冇下限。
垃圾港女
會唔會本身係腥港人
去左七日東京
我依家係咪唔純正

嘩你7日
你唔係返香港啦
你已經係叫回流架啦

浸過咸水阿
淨係去得3年都有得扮
寫撚住8達通 同我講 交通卡T money

去左幾日日本旅行 番到香港都成日講錯SUICA

我調撚轉, 住左日本2年依家都仲會叫icoca做八達通

+1
IC卡一律叫八達通
屌你地要扮韓妹就好心整埋容先,咁撚柒仲走出嚟獻世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞