如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
後尾我想扮唔知就話唔覺有人追緊我
然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮
我食剩野就話我浪費 然後幫我食晒佢

依家我用唔想咁快做理由拒絕左佢
佢依家成日都夜晚先同我chat
有時私chat有時gp chat
同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
到第二朝又唔會覆返我 但又會係gp講野(雖然我會係佢講野既對象)
唔明佢呢種行為

你話人太快,人地慢番又話唔明
做乜鳩

A0未試過
我都知自己好矛盾on9架喇
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
到第二朝又唔會覆返我 但又會係gp講野(雖然我會係佢講野既對象)
唔明佢呢種行為

做乜鳩

A0未試過

你鍾意就你搵返人啦

有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
唔明佢呢種行為

做乜鳩

A0未試過

咁人地慢番你又唔自在就證明對佢有少少好感啦
如果女仔怕醜
作為男仔要做得更明顯定係點

我覺得怕羞既要慢慢黎

等佢習慣

可能要引起佢地對你既興趣先?
留名學野
留名學野

暗示想同我食餐飯算唔算 好辛苦 又唔知佢想點 又好似成日有假希望咁
求巴絲打幫忙
暗示想同我食餐飯算唔算 好辛苦 又唔知佢想點 又好似成日有假希望咁
求巴絲打幫忙

咁你約咗先
求巴絲打幫忙

咁你約咗先

我會試下 同埋點知有冇fd zone
求巴絲打幫忙

咁你約咗先

好多,姐係佢有冇好隨便咁呀我覺得你會feel到,唔知就上嚟問
求巴絲打幫忙

咁你約咗先

食飯係唔對你反感先
同埋就算本身無 相處多左唔排除之後慢慢會變到有好感呢
(同另一半咁開始 )
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
唔明佢呢種行為

做乜鳩

A0未試過

你唔慣咪自己主動翻少少
條仔主動得多都會攰
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
唔明佢呢種行為

做乜鳩

A0未試過

呢個我唔認同

巴打有咩高見
我自己都唔知自己想點
求巴絲打幫忙

咁你約咗先

好多,姐係佢有冇好隨便咁呀我覺得你會feel到,唔知就上嚟問

我之前生日佢寫左張生日卡俾我 大概4分之1張A4紙 仲要係DSE果陣 有冇機
求巴絲打幫忙

咁你約咗先

我之前生日佢寫左張生日卡俾我 大概4分之1張A4紙 仲要係DSE果陣 有冇機

試吓
問一問
如果佢whatsapp唔係成日覆
又見知道佢有好多個chat未read
約左幾次都話忙
但佢又肯比個期出黎話會得閒啲
大家點睇? 斬定拖?
問一問
約左幾次都話忙
大家點睇? 斬定拖?

問一問
約左幾次都話忙
大家點睇? 斬定拖?

佢又係成日唔覆 通常剩係覆佢D女仔fd先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞