如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
點解要忽冷忽熱

唔想畀底牌你睇囉

晚晚同我傾天光

收馳有度

好難捉摸
留名
點解要忽冷忽熱

唔想畀底牌你睇囉

晚晚同我傾天光

收馳有度

好難捉摸

就係想你捉摸唔到
點解要忽冷忽熱

唔想畀底牌你睇囉

晚晚同我傾天光

收馳有度

好難捉摸

就係想你捉摸唔到

你係要引佢過嚟追你
點解要忽冷忽熱

唔想畀底牌你睇囉

晚晚同我傾天光

收馳有度

好難捉摸

就係想你捉摸唔到

你係要引佢過嚟追你

又天光喇
近期我想放棄啦 識左成年都冇咩進展
其實佢前兩個月果陣有話鐘意我
但係隔左兩個月之後又話唔鐘意我
五時花六時變 我都玩到攰
當我話唔再搵佢佢又會話好
但之後幾個鐘又搵返我
打風果陣又會關心我
又會同我講佢去左邊到黎
其實佢好似唔講話同我一齊就可以拖住我
覺得我一定會等佢
佢仲可以簡其他人有其他選擇咁
我仲同佢講不如我地忘記晒以前既野
明係想斷尾架啦
佢又話唔好
一直糾纏拖拉真係好辛苦
到時佢真係有女朋友但唔係我
我真係會好痛 我應唔應該放手

你有無尊嚴架? 條仔條件好好?

認真呀,唔好令自己咁卑微

條仔對我真係好好
其實係我亂諗野
佢鐘意自自然然咁一齊
近期我想放棄啦 識左成年都冇咩進展
其實佢前兩個月果陣有話鐘意我
但係隔左兩個月之後又話唔鐘意我
五時花六時變 我都玩到攰
當我話唔再搵佢佢又會話好
但之後幾個鐘又搵返我
打風果陣又會關心我
又會同我講佢去左邊到黎
其實佢好似唔講話同我一齊就可以拖住我
覺得我一定會等佢
佢仲可以簡其他人有其他選擇咁
我仲同佢講不如我地忘記晒以前既野
明係想斷尾架啦
佢又話唔好
一直糾纏拖拉真係好辛苦
到時佢真係有女朋友但唔係我
我真係會好痛 我應唔應該放手

你有無尊嚴架? 條仔條件好好?

認真呀,唔好令自己咁卑微

條仔對我真係好好
其實係我亂諗野
佢鐘意自自然然咁一齊

係睇等唔等值唔值得等
翻工識左個同事 咁岩兩個人編左一齊食飯 個日交換哂contact 之後keep住snapchat左一個星期左右 試過flirt佢但又好似冇反應 但平日係keep住傾 覺得自己冇機
翻工識左個同事 咁岩兩個人編左一齊食飯 個日交換哂contact 之後keep住snapchat左一個星期左右 試過flirt佢但又好似冇反應 但平日係keep住傾 覺得自己冇機

一星期咋喎

一星期咋喎

就已經無耐性了

個post好blue
個post好blue

個post好blue

喺餐廳食飯,食完飯對方要食藥,唔問侍應拎水,問我借水樽啲水(倒落杯度飲),覺得有無野

喺餐廳食飯,食完飯對方要食藥,唔問侍應拎水,問我借水樽啲水(倒落杯度飲),覺得有無野

未必

我之前讀第二個degree果時
冇意中識到一個細我7年既中學師妹
果時都有同佢whatsapp下
可惜個degree讀左一年就冇讀
之後出番黎做野
我都冇再搵佢
事隔年半之後我又諗番起佢
但係已經唔見左佢,whatsapp contact同紀錄
之後冇啦啦搵到佢fb
然後我地又再開始 whatsapp 番
但係聯絡番之後佢已經喺荷蘭 Exchange 緊
佢話如果我去荷蘭既話就做我導遊周圍玩下
咁我應該去唔去馬好

之後出番黎做野
我都冇再搵佢
之後冇啦啦搵到佢fb
咁我應該去唔去馬好

做朋友先!
之後出番黎做野
我都冇再搵佢
之後冇啦啦搵到佢fb
咁我應該去唔去馬好

做朋友先!

我個意思係去唔去荷蘭搵佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞