如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
早排朋友介紹左個女仔我識
大家互相follow IG
傾左四日
第一日我覆佢story 開始既 傾得好密好快 有時佢都會主動問我既野
第二日返工果陣都係 佢見我唔覆佢仲會覆我果朝story 好似想我快覆佢咁
係果日夜晚佢同個姊妹食完晚飯突然放慢左節奏
琴日全日都勁慢先覆

應該點傾落去 點掌握個節奏

睇落似個姊妹叫佢唔好咁chur
其實拎電話whatsapp長談幾好

我都係咁諗
今日打風佢係咁send d片比我 節奏又快返少少

藍剔左我成日,覺得太7 del哂icon、status同刪左last seen
但佢岩岩inbox我 問我發生咩事咩都無哂

驚你del9佢呢

what 7 he is thinking lol

考慮緊你啩

好難捉摸 佢突然問我星期五出唔出去

仲話難捉摸,人地都約你喎

見佢藍剔我咁耐以為898得

有啲人係諗好耐嘢
之前同佢乜都會傾下好多共同興趣,佢會同我講做緊咩
仲出過一次街

但知佢話唔想咁快拍拖想畢左業先
到而家佢hea覆我我都唔知仲約唔約佢食飯好

約吓冇所謂嘅

已經唔知點約好
之前以為佢係比緊好既signal

食飯好普通姐

咁都係,只係見佢而家都好多hea覆
同之前個感覺唔同左唔知仲約唔約好
有個男仔,我同佢見到面既時候佢會好熱情,仲好記得我講過既野...
都叫做出過兩次街
但係佢好少主動whatsapp我...
之前我忙斷左聯絡,宜家我揾佢,佢都已讀...
但係見到面又好熱情咁 都唔知佢係想點
仲出過一次街

約吓冇所謂嘅

已經唔知點約好

食飯好普通姐

咁又係
有個男仔,我同佢見到面既時候佢會好熱情,仲好記得我講過既野...
都叫做出過兩次街
但係佢好少主動whatsapp我...
之前我忙斷左聯絡,宜家我揾佢,佢都已讀...
但係見到面又好熱情咁 都唔知佢係想點

好客之道

藍剔左我成日,覺得太7 del哂icon、status同刪左last seen
但佢岩岩inbox我 問我發生咩事咩都無哂

驚你del9佢呢

考慮緊你啩

有啲人係諗好耐嘢

唉好想同佢講好掛住佢 又驚嚇親佢

考慮緊你啩

有啲人係諗好耐嘢

考慮緊你啩

有啲人係諗好耐嘢

有啲人係諗好耐嘢

咁唔好講囉
如果個男仔去旅行/返左鄉下 個時中間少whatsapp
但返到香港都會同我講佢返到啦
係當我好朋友定咩?
仲出過一次街

約吓冇所謂嘅

已經唔知點約好

食飯好普通姐

咁又係

搞到而家好煩惱
如果個男仔去旅行/返左鄉下 個時中間少whatsapp
但返到香港都會同我講佢返到啦
係當我好朋友定咩?

旅行唔得閒覆?有覆算係咁啦
仲出過一次街

約吓冇所謂嘅

已經唔知點約好

食飯好普通姐

咁又係

搞到而家好煩惱

睇佢反應似拒絕...
其實 日日傾足半年 街又出過好幾次.
但都無進一步表示 最近仲好似冷淡左少少 咁姐係點?

拖耐咗?你係巴?

絲呀

你畀得唔夠多signal?

明示暗示做齊哂 明明以前佢主動先 依家到我上哂心
唔知佢仲諗緊D咩. 但佢生活真係好忙既

淆底囉

有咩好淆姐 我都做到咁明顯 仲要冷淡左d

一係你主動啲

其實想問 男仔會唔會覺得對方好多人約 覺得自己只係其中一個咁 唔特別 而冷淡左

拖耐咗?你係巴?

絲呀

淆底囉

一係你主動啲

其實想問 男仔會唔會覺得對方好多人約 覺得自己只係其中一個咁 唔特別 而冷淡左

拖耐咗?你係巴?

絲呀

淆底囉

一係你主動啲

但我對佢無意思都唔會同佢日日傾足半年啦 仲會主動約佢 定佢驚我當佢兵

拖耐咗?你係巴?

絲呀

淆底囉

一係你主動啲

但我對佢無意思都唔會同佢日日傾足半年啦 仲會主動約佢 定佢驚我當佢兵

咁佢會以為你對個個都係咁好正常姐

淆底囉

一係你主動啲

咁佢會以為你對個個都係咁好正常姐

咁你下次咪講吓話淨係對你先咁咋
平時lunch 出去食飯佢都會坐我隔離/對面
行去食飯果陣又會同我一齊行
我以為已經係種習慣

點知今日多左人出去食
佢就完全冇理到我
我自己一個行係一堆人最後
食飯既時候又坐得好遠

食完飯返公司既時候又係咁
我一直係後面望住佢同其他人有講有笑既背影

原來所謂既習慣,只係我一個人既習慣
我以為已經係種習慣

點知今日多左人出去食
佢就完全冇理到我
食飯既時候又坐得好遠

聽講係會喺好多人面前特登忽略你
我以為已經係種習慣

點知今日多左人出去食
佢就完全冇理到我
食飯既時候又坐得好遠

其實點解會突然間特登忽略人?
可以有咩原因導致咁
我以為已經係種習慣

點知今日多左人出去食
佢就完全冇理到我
食飯既時候又坐得好遠

其實點解會突然間特登忽略人?
可以有咩原因導致咁

未知係咪追到/追得你
又唔想受朋友輿論壓力嘅時候
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞