如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

肯同你出喎

有冇頻繁到你地咁先

咁你有機啦

各位巴絲打
生日正日都叫你單獨陪佢過既話
係咪姐係肯定對你有意思

利申 有共同朋友
我都問過叫唔叫埋其他人 一班人好似好玩d
不過佢話其他人個日邊會得閒 係我咁啱day off

佢仲成日讚我可愛 同埋話要帶我食好多好野

救命…好曖昧呀 搞到我好亂

你巴定絲

你同佢傾多啲試吓一大班人約吓出街

佢個BEST FRIEND成個張柏芝咁樣
我怕人地以為我借佢過橋

你私下搵佢傾!

ADD唔到FB
冇線索R佢吹水呀

電話都冇?

有電話
但唔知起好無從入手
無啦啦搵人太唐突

其實唔會

我真係收過佢兄弟電話
打嚟搵線索 真心覺得佢係隔離聽緊

見到我未啊春虫虫

見到我未啊春虫虫

見到啦

算啦咁

算啦咁

算啦咁

唔好太主動唔好畀人抽水唔好急

算啦咁

唔好太主動唔好畀人抽水唔好急

各位巴絲打
係咪姐係肯定對你有意思

利申 有共同朋友

你巴定絲

我絲呀
各位巴絲打
係咪姐係肯定對你有意思

利申 有共同朋友

你巴定絲

我絲呀

一早約定都叫有D機
臨時約叫佢自含把啦

好好表現
signal發現:
對方覺得你靚吸引會成日望住你 男仔好簡單中意你真係好中意望實 其次 追緊你個陣 扮下嬲佢都會即刻退讓 第三 俾其他女仔相佢睇 佢都會話一般 好少讚佢靚 反而心入面可能覺得你靚啲甚至講埋自己覺得點先靚 你仲可以睇下自己符唔符合
第四 通常會關心你安全 番到未呀做緊咩呀個啲
第五 有啲男仔會show自己既優點
signal發現:
對方覺得你靚吸引會成日望住你 男仔好簡單中意你真係好中意望實 其次 追緊你個陣 扮下嬲佢都會即刻退讓 第三 俾其他女仔相佢睇 佢都會話一般 好少讚佢靚 反而心入面可能覺得你靚啲甚至講埋自己覺得點先靚 你仲可以睇下自己符唔符合

signal發現:

女呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞