如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
肯比我搭住膊頭行
搭電梯又將個頭哄到勁埋
差d把持唔住
肯比我搭住膊頭行
搭電梯又將個頭哄到勁埋
差d把持唔住

快㗎啦
要睇下大家flirt 到第幾個step喎
肯比我搭住膊頭行
搭電梯又將個頭哄到勁埋
差d把持唔住

快㗎啦

有仔嫁diu
肯比我搭住膊頭行
搭電梯又將個頭哄到勁埋
差d把持唔住

快㗎啦

有仔嫁diu

我同樓上一樣 落雨佢會q住我隻手然後又唔怕俾我抽到佢對波水(我唔係專登) 識咗個幾月但係佢呢排無嗱嗱話約我出街同有少少兜兜地咁約我。

背景:有次一大班人話入元朗食飯,我同佢住得幾近,只係相差1個地鐵站
個女仔住綠色線我問佢怕唔怕太遠太夜
之後佢話唔緊要啦 有你陪我番黎呀嘛
個吓真心有啲心動,但又唔知係咪signal
我同樓上一樣 落雨佢會q住我隻手然後又唔怕俾我抽到佢對波水(我唔係專登) 識咗個幾月但係佢呢排無嗱嗱話約我出街同有少少兜兜地咁約我。

結論係人地有仔就算啦
背景:有次一大班人話入元朗食飯,我同佢住得幾近,只係相差1個地鐵站
個女仔住綠色線我問佢怕唔怕太遠太夜
之後佢話唔緊要啦 有你陪我番黎呀嘛
個吓真心有啲心動,但又唔知係咪signal

仲問
fdzoned 唔介意同我有身體接觸 但一直讚其他女仔正
fdzoned 唔介意同我有身體接觸 但一直讚其他女仔正

好似有啲人話係試反應
我呢個佢無仔 但以前係player

係咩令你覺得佢宜家唔係

係咩令你覺得佢宜家唔係

中緊伏果時係唔會知佢係PLAYER
中完先知

啱啱識個女同事,我地喺中學做,我問佢啱啱上中一堂順唔順利,之後佢話,"你都幾關心我嫁喎"。
之後我地一齊做d剪貼既嘢,突然有d搞笑嘢,之後佢望住我笑但又唔出聲,我同佢對望之後我望第二度但都眼尾見到佢繼續望住我
而且有時傾公事都會談笑風生,
如果佢係乖乖女果d,係咪有機會?

可以傾多啲
我都係怕佢當我好朋友嗰啲
啱啱識個女同事,我地喺中學做,我問佢啱啱上中一堂順唔順利,之後佢話,"你都幾關心我嫁喎"。
之後我地一齊做d剪貼既嘢,突然有d搞笑嘢,之後佢望住我笑但又唔出聲,我同佢對望之後我望第二度但都眼尾見到佢繼續望住我
而且有時傾公事都會談笑風生,
如果佢係乖乖女果d,係咪有機會?

可以傾多啲

其實而家有個問題,我地雖然可以談笑風生,但一定要建基於工作上,例如一齊整壁報既時候就幾好傾,反而一完咗工作/放工就冇乜溝通,最撚奇怪一個鐘之前我同佢做緊嘢時有講有笑,但一放工喺走廊撞到,互望咗2秒但大家連講句bye bye都冇 係咪好有問題?

可能人地等緊你做主動呢

佢啲嘢其實都唔會話好close 同好曖昧 似講笑囉

佢啲嘢其實都唔會話好close 同好曖昧 似講笑囉

咁一係你隻底牌已經畀人揭起咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞