如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
女仔唔主動搵你係咪通常依家對你無興趣住

通常係等你主動多啲先

認真

你咁害人 試下主動搵下 如果有搵番你就繼續 冇就下個啦

都傾得多嘅 亦都有搵翻我 但就好似一個時效咁

通常係等你主動多啲先

認真

明既 可以理解為攝時間

通常係等你主動多啲先

認真

明既 可以理解為攝時間

個女仔岩岩搵我談心講佢中意表演但係衰過一次搞到之後表演點都會衰
之後fol埋佢private ig
係咪已經fd zone左

通常係等你主動多啲先

認真

明既 可以理解為攝時間

起碼會搵你攝時間
有啲連搵都唔會搵
咁諗好似好啲

肯出就ok
個女仔岩岩搵我談心講佢中意表演但係衰過一次搞到之後表演點都會衰
之後fol埋佢private ig
係咪已經fd zone左

未必

通常係等你主動多啲先

認真

明既 可以理解為攝時間

起碼會搵你攝時間
有啲連搵都唔會搵
咁諗好似好啲

咁樣點拆好

認真

明既 可以理解為攝時間

起碼會搵你攝時間
有啲連搵都唔會搵
咁諗好似好啲

咁樣點拆好

令佢對你有興趣
個女仔話唔比我太想佢
毒男會唔會主動wtsapp自己鍾意果個
個女仔話唔比我太想佢

毒男會唔會主動wtsapp自己鍾意果個

點都會

快啦快啦有啲feel㗎啦

自己啲嘢?日常?

自己啲嘢?日常?

自己啲嘢?日常?

傾偈雙向嘅佢唔傾你講乜都冇用啦

自己啲嘢?日常?

傾偈雙向嘅佢唔傾你講乜都冇用啦

個女仔話我講自己a380都有人信
其實我a0炸
早排朋友介紹左個女仔我識
大家互相follow IG
傾左四日
第一日我覆佢story 開始既 傾得好密好快 有時佢都會主動問我既野
第二日返工果陣都係 佢見我唔覆佢仲會覆我果朝story 好似想我快覆佢咁
係果日夜晚佢同個姊妹食完晚飯突然放慢左節奏
琴日全日都勁慢先覆

應該點傾落去 點掌握個節奏

睇落似個姊妹叫佢唔好咁chur
其實拎電話whatsapp長談幾好

想講同個女仔前幾日終於出左黎
食晚飯我請 佢想比返錢 我話唔洗佢話好喇下次我既
果日送埋佢返到屋企附近地鐵站
然後都繼續傾計 琴晚佢OT到好夜我都陪住佢 陪到佢返到家先訓 我諗佢都知
今日問佢下星期睇唔睇戲 佢問我想睇咩
我覆左佢 佢到依家都未回

係咪無機 但我身邊男 女既朋友都覺得佢對我有好感
但佢覆得真係好慢
個女仔話我講自己a380都有人信
其實我a0炸

一係你太口花一係你都有市場可能佢想表達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞