如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
同個女仔frd識咗幾年但呢幾個月先開始熟
成日互相疾黎疾去 但又冇乜點flirt過
最近先單對單出咗一兩次街
要點先知自己有冇機 同埋點進一步發展好
同個女仔frd識咗幾年但呢幾個月先開始熟
成日互相疾黎疾去 但又冇乜點flirt過
最近先單對單出咗一兩次街
要點先知自己有冇機 同埋點進一步發展好

有,其實深入啲傾偈就好
背景:有次一大班人話入元朗食飯,我同佢住得幾近,只係相差1個地鐵站
個女仔住綠色線我問佢怕唔怕太遠太夜
之後佢話唔緊要啦 有你陪我番黎呀嘛
個吓真心有啲心動,但又唔知係咪signal

仲問

我同佢join program識 但係佢又會周圍搵其他組嘅仔玩
會唔會只係釣狗公我係咪太上心
同佢冇單獨出過街 唉
背景:有次一大班人話入元朗食飯,我同佢住得幾近,只係相差1個地鐵站

仲問

我同佢join program識 但係佢又會周圍搵其他組嘅仔玩
同佢冇單獨出過街 唉

同人地傾吓偈先啦
背景:
識左幾日 呢幾日keep住wtsapp 佢flirt番我轉頭 頭先食完飯送佢番屋企 佢攬住我錫左我一啖 平時佢又會分享下有咩男仔追佢咁 我好怕做左兵唔敢去馬
背景:
識左幾日 呢幾日keep住wtsapp 佢flirt番我轉頭 頭先食完飯送佢番屋企 佢攬住我錫左我一啖 平時佢又會分享下有咩男仔追佢咁 我好怕做左兵唔敢去馬

唔覺喎人地做到出曬面,畀你知有仔追係想你知佢有market要珍惜同快手
背景:

唔覺喎人地做到出曬面,畀你知有仔追係想你知佢有market要珍惜同快手

佢個feel係玩玩下咁 驚去馬後佢話其實佢係玩玩下
同埋去接佢果時佢唔比佢fd見到我 要我行遠d等佢

咁樣似唔似釣緊好多條仔

仲問

同佢冇單獨出過街 唉

同人地傾吓偈先啦

多謝師兄肯覆我 因為個program要過藍色線個邊所以有旅遊巴接送 識左佢之後佢會話一定要同我坐 唔同就心碎 根住我就心諗全車咁多人點解一定要我 會唔會佢純粹想r fd係我諗多左
我會繼續同佢keep住傾計Snapchat草火架啦
多謝師兄回覆
其實朋友比戀人更高分
背景:

咁樣似唔似釣緊好多條仔

唔駛去馬住flirt吓先

仲問

同佢冇單獨出過街 唉

同人地傾吓偈先啦

多謝師兄肯覆我 因為個program要過藍色線個邊所以有旅遊巴接送 識左佢之後佢會話一定要同我坐 唔同就心碎 根住我就心諗全車咁多人點解一定要我 會唔會佢純粹想r fd係我諗多左
我會繼續同佢keep住傾計Snapchat草火架啦
多謝師兄回覆
其實朋友比戀人更高分

可以由朋友開始呀
背景:

咁樣似唔似釣緊好多條仔

唔駛去馬住flirt吓先

Thank you!
依d情況都唔知算唔算有signal
定係由頭到尾都係玩/搵sp
上下水先

細omate 文靜男仔 點樣同佢行近啲
係我鍾意嘅type 但我一個女仔好驚太進取太突兀嚇親人哋

細omate 文靜男仔 點樣同佢行近啲
係我鍾意嘅type 但我一個女仔好驚太進取太突兀嚇親人哋

傾吓遲啲上堂啲嘢,上堂同佢傾吓可以嘅就一齊坐

女仔唔主動搵你係咪通常依家對你無興趣住

哎喲

通常係等你主動多啲先

通常係等你主動多啲先

認真

通常係等你主動多啲先

認真

你咁害人 試下主動搵下 如果有搵番你就繼續 冇就下個啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞