如果佢係對你有意思會畀咩signal?

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
前幾日一大班同事一齊食飯
今日見到佢唔知會點呢

傾吓閒偈~

好驚佢會唔彩我

唔好太明顯就得

同其他人點吹都得
但一對住喜歡既人就…

唔好急,朋友做起

好緊張

緊張就輸啦!
前幾日一大班同事一齊食飯
今日見到佢唔知會點呢

傾吓閒偈~

好驚佢會唔彩我

唔好太明顯就得

同其他人點吹都得
但一對住喜歡既人就…

唔好急,朋友做起

好緊張

緊張就輸啦!

我都唔想架
喺餐廳食飯,食完飯對方要食藥,唔問侍應拎水,問我借水樽啲水(倒落杯度飲),覺得有無野

未必

想太多了
face2face傾到計同深入話題
但fb唔accept係咩玩法

唔想比你睇佢收幾多兵
想問下如果個女仔傾傾下突然唔傾wts代表乜
明明之前好曖味,依家又唔想chur人

可能唔想理你?

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

可能唔想理你?

對你冇興趣?

可能唔想理你?

對你冇興趣?

我就係唔知

男女都好,突然唔認可能已錯過時機

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次
其他common friend都add得7788
我自己覺得 係會花時間去陪對方 可以係傾電話 可以係出街 但一定會放心機落去對方到 之後再慢慢flirt

正呀

要睇個男仔對你幾有feel 但如果對方係有心發展一定會主動陪個女仔 同埋表達自己既優點俾對方睇到 好男仔唔會多手但會好有禮貌同埋會包容個女仔一啲缺點 on9都變可愛

可能唔想理你?

對你冇興趣?

我就係唔知

可以點補救返

冇㗎啦其實都係睇佢對你會唔會有返興趣

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次

咁咪係
我自己覺得 係會花時間去陪對方 可以係傾電話 可以係出街 但一定會放心機落去對方到 之後再慢慢flirt

正呀

要睇個男仔對你幾有feel 但如果對方係有心發展一定會主動陪個女仔 同埋表達自己既優點俾對方睇到 好男仔唔會多手但會好有禮貌同埋會包容個女仔一啲缺點 on9都變可愛

可能唔想理你?

對你冇興趣?

我就係唔知

可以點補救返

冇㗎啦其實都係睇佢對你會唔會有返興趣

我個個又少少似
但又會關心返下我咁
唔知佢想點

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次

咁咪係

咁其他人都係一星期見一次姐

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次

咁咪係

小兵的故事

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次

咁咪係

你同佢傾多啲試吓一大班人約吓出街

唔想比你睇佢收幾多兵

姐係同你未係好熟?

唔熟
一星期見一次

咁咪係

你同佢傾多啲試吓一大班人約吓出街

佢個BEST FRIEND成個張柏芝咁樣
我怕人地以為我借佢過橋
各位 對你有意思唔一定會同你一齊架 可能佢只係想試下你對佢有幾認真 但係通常係你未出哂渾身解數個陣 佢已經去咗第二到搵仔仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞