那些年你跟過的補習老師

904 回覆
433 Like 26 Dislike
會播古典好撚chill
Wilson Liu 唔好用個叉飲湯
紅藍雙色 份外清晰
PChan
真係學返啲英文 雖然有啲phrases係outdated
同埋佢嗌嗰啲人名係真人
試過有堂頂最前排無返嗰位 勁chur
所以真係抵前面排人A/5**
教Speaking 個時
搵埋張敬軒拍片
模擬試場有人搗亂唱歌 應該點處理
佢兩個真人應該係真係好friend
costa老師其實幾識教書
上live佢帶氣氛唔會悶
抄吓notes聽佢講啲鳩嘢又一堂
最後都考得唔錯
Kris Lau
係幾勁
有冇人補過個光頭佬,叫A Wong
佢地大鑊,我地就___ ___
哈哈,吏sir,成千人一個hall
高式卡?
當年嘉勳好似有sponsor過軒公演唱會?
我係最尾嗰年先跟佢 考出嚟麻麻
但入到U就開始feel到啲嘢有用
啲assignments好易高分
同埋而家畀人睇啲英文都好少錯
可惜嗰陣嘥咗一年畀kenneth lau
啲notes一大本雜誌咁但溫唔切
pchan反而一堂go through一本重點嘅past paper題目
又有啲試題落堂做 成個溫書流程有系統好多
最重要就係真係好多人交文 會連自己都會跟埋交
雖然作嗰陣都係左抄右抄佢啱啱教完嘅嘢
但都叫有練習嘅過程
始終kenneth太多band 2/3嘅學生 好多都係當消遣咁補
印象中唔多勤力學生 雖然佢有啲ta幾靚仔
敗走左去東南亞
佢前妻好撚正
好似係軒動心弦嗰場?
係😂key fun 鳩
仲返埋加國添
當年買佢二手notes都好有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞