人中之龍7外傳 英雄無名&人中之龍8體驗版 討論區(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果出木村3有天澤同糸倉一齊查案就正
橫山話咗冇啦

可能幾年後出9果陣先會上
佢地應該知出邊鐘意天澤
不過個程度去唔去到KEEP個角色就唔敢講
我見下面留言好多人話佢食煙,紋身同炒作新聞
咁佢紅到去日本又有乜辦法

台灣啦啦隊大把女女正過佢但係又唔夠佢出名
前兩者好主觀
炒作新聞你留意下台灣嘅網媒
就見到日日都見到佢個名咁濟
哩D啦啦隊日本本土反而只得一個滝谷美夢比較出名會上報

佢剛剛QUIT左球隊唔知SEGA又有冇興趣合作下
無錯就係要on99
要正常我唔駛玩佢啦
你唔係中意日本黑幫故事先玩架咩,劇情唔重要
講到興起即刻開返木村2出嚟玩,原來半年無掂過,上次係二周目玩到識穿間宮由衣嗰度,群像劇岩岩開咋girl bar,頂佢,飲到肝癌都未開到英美里
中段係咁對住間宮哩件西女人
真係想一巴剪埋去
日本依家唔追啦啦隊追天氣女主播
所以動森先會用目前最出名嗰2位
鍾意人中就一定接受到佢間唔中嗰陣鳩味,幾乎集集都有,太遠嘅唔講,最近嘅7外傳嗰幕大撒幣,啲分鏡真係睇到呆撚咗,好認真咁去中二,唔係資深fans真係會頂唔順
呢個角色我覺得幾成功,夠自私夠賤,配音把聲都做到入形入格,如果論角色鮮明,佢仲突出過sawa sensei。Sawa sensei死得太早,如果佢加多幾幕講佢點樣喺充昏迷時一個人去探佢,透過佢同楠本玲子對話再深刻啲營造佢個性格,大家會更加同情佢嘅死
嗰個位,我同獅子堂同一個反應
桐生一定係屈得太耐所以要大解放
台灣嘅實體版特典正咁多
有啤牌、開瓶器、杯墊、行李牌
人龍8體驗版

人中最好睇係最終戰除衫露紋身
食煙紋身呢啲都相對小事
佢好明顯由彈出開始一路有夾埋傳媒做新聞炒作
同埋樣同波擺明係整,仲要隔段時間就做新聞講到好委屈
出名去到日本嘅話峮都有份
但唔知係咪摺得滯同年紀唔算細
已經30+,其實好多都係30幾。

龍studio 明明好buy中女
睇完嗰幕,你又點會諗到最終boss會係「佢」呢,friend 過打band咁
人中乜元素都有啲
科幻,超現實,誇張,
劇情,熱血,男子漢,陰險奸人,理念衝突
暴力打擊感,肌肉,靚身型,靚時裝,靚紋身
靚女,女中豪傑
實有吸引到人嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞