人中之龍7外傳 英雄無名&人中之龍8體驗版 討論區(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實幾勵志
天童係因為遊戲角度黎睇
要有一場有啲難度既戰鬥俾你當last boss
但故事上黎講春日一番最後要面對既人係荒川真斗
係前一場青木帶住一堆打手嗰陣叫青木遼
但最後單挑嗰陣出返荒川真斗個名, 同埋只可以用拳頭呢點我都覺得幾用心
天童有一番跨過龍門ge意義係到 所以佢刺青係蒼龍 唔通比一番打贏桐生咩 所以故事上天童真斗對一番黎講缺一不可
上面講0諗諗下天童可能想寫成0三個若頭輔佐混合體
好似最後桐生要打澀澤呢條龍 一番就要打天童呢條龍
都好過手機果個加賀美ge
所以少主寫得咁靚但天童咁是但有d可惜
雖然打法上天童惡到仆街 有即死技個命中同次數咁密
好鐘意佢個角色,佢d 反應好鬼正
人中8實體版係咪冇特典ver.?? 儲開碟
天童咪就係人龍傳統惡習 - 計中計中計, 為扭橋而扭橋之下既產物
所以件事一開始就好違和

某程度上7最成功就係冇俾天童做end game boss
否則佢只會係另一個相澤/ben sir
西谷打比佢個陣個驚青樣勁好笑
天童係DQ ge final boss
荒川真斗先係人龍ge final boss
佐山愛段片
新入坑 終於打完7主線
game pass 真係抵玩, 外傳當睇桐生完結編,
依家放 game pass 多咗外國人玩, 賣得幾好, 所以 8代要去夏威夷
巴打
我遲你一個鐘打爆7主線
想知青木支持個個on9仔咩下場
接受唔到佢隊完人咩事都無
你接受到舊人龍system嘅話可以去玩番0,極,極2,最多玩埋5

3,4,6真係睇片了解吓嗰故事就算,尤其6先唔計故事,淨係玩法都好唔掂(雖然我覺得同系統嘅極2玩落都好悶,不過2個故事叫ok同有風化島我先頂得順玩得完)然後6個故事你越對桐生有感情就越會屌鬼,不過偏偏就係因為6咁拉圾先令7外傳升華上神枱
今集戰鬥好難

第二章就要打啲紫血既敵人,有冇高手教下點打/ 學咩招輕鬆啲
人中7玩到第10章左右就棄咗
係咪應該為咗7外傳玩返7
開頭未升技
唯有執多啲水
遊走戰術閃去對方背脊打幾嘢就走唔好貪招
岩岩買左
玩幾耐度
想今年白金左佢
呢啲正常20-30 個鐘就白金到
係wo, 依家先留意返神主牌同車頭相都無龍司

再用7外傳不停發放龍司死左ge消息, 8代出真龍司機會都好大
我係另一邊講trailer 個post 都po 過
活動擺個墳墓同賣神主牌,香同埋遺照真係好有sega cls 既風格
同埋佢啲周邊全部都係啲人死既劇照好正
新年流流搞啲陰氣咁重既活動

同埋神位出錦山 峯同少主既心水都好清,呢三個人既神位肯定有人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞