人中之龍7外傳 英雄無名&人中之龍8體驗版 討論區(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩鬥技場你多錢到買咩都無所謂
係條金底褲同升最後d 技要儲下錢
D技能共同擁有咪得, 血量熱血值攻擊力上限升lv就有, D技能或者極咪某幾個LV學到, 類似pokemon咁

其實有無動作mode唔係重點, 重點係要比桐生終於可以依靠隊友ge感覺

8代D建模堅好睇,
好女人
第一次聽到名越稔洋離開sega仲以為人龍呢個系列死𠹌硬
玩完呢集覺得佢走得好
差婆都唔係最緊要
我最想佢臨終前可以返牽牛花同班細路一齊玩
好似話木村合約問題唔會出審判3
就如黑道一樣日落西山

其實2者都係互為影響的同一件事
個好似全部都係網民估同想像
即係台仔叫嘅「腦補」
間經理人唔係因為執柒咗咩
咁人中木村3就純粹係差木村同人龍有冇計劃想做
之前訪問木村就話好有興趣,唔知係唔係客套說話
其實人中木村除咗保留到打鬥呢樣好之外我唔係太鍾意
潛行同偵探我麻麻
而且純粹因為木村形象問題冇得落club呢下好冇癮
寧願sega開過條新line
好想佢開真島, 外傳都好
其實除咗NHK 以外既台年尾佢地成班JOHNNYS人已經復晒工
係爭廣告代言未恢復
咁你要失望
之前橫山佢地有講7外傳應該係最後一次有club
shit
冇club都希望可以做下龍友或者再玩webcam
唔識佐山愛?
https://youtu.be/sBSX7ehUVmE?si=xHy1er5cHQnfNNoj
PC版成最大贏家
呢個鬼佬整嘅7代嘅爛仔交版本今個月尾會出
未出之前見到喊到咁以為作大
點知而家睇親最尾個幕真係會控制唔到自己
桐生有幾個mode
佢咁玩起碼8代有講呢三個mode都會有啦
我淨係有兩個願望

第一個願望
人中8唔好炒車, 因為我幾鍾意春日依個角色
雖然係爛好人, 但其實佢一啲都唔蠢, 之前話人中8係桐生最快樂嘅時候, 希望春日可以分擔到桐生嘅重擔

第二個願望
交棒還交棒, 但可否不要死
結局俾桐生隱居安享晚年啦, 就算大道寺都好
唔會再有人可以搵到桐生
快攻手同火爆浪子都有
桐生好大機會死 甚至有篇幅講佢葬禮
7外傳ending song(im fading away)之後係播amazing grace
d鬼佬玩一聽就知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞