人中之龍7外傳 英雄無名&人中之龍8體驗版 討論區(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
春日辯論講到久米呆咗
七外傳ending song 15 minutes loop
https://youtu.be/z2NHITSuB3E?si=q6WQwS7UQyV4hGR-

boss theme bgm
https://youtu.be/E1c1vizdV3A?si=bgyYLqeIekBlZfss

疑似8 opening
色調字幕都好有feel
下面留言好多鬼佬讚
第8集英文叫infinite wealth無限財富
應該指夥伴
https://youtu.be/trvtxa9v9mw?si=NMqlKWWyyzuWcudd
有吉野家
春日食吉野家
我諗8都好難見到春日小紗正式一對
有機會影響主角啲媾女支線小遊戲
俾人話花心出軌
當年整走差婆唔知係咪都係呢個原因
同轉世兄弟合唱
桐生最幸福快樂嘅幾個時期
0前
零同一中間
第二集後到第五集前,喺牽牛花嘅時光
希望第八集好似預告片咁講
都係最美好旅程
我第一次睇都好感觸
可能自從錦死左佢都無試過同啲friend一齊玩一齊癲(秋山嗰啲似係共同目標既同伴多啲)

我都希望係好似宣傳語講,係一群好黑仔但係好快樂既人既故事
因為任務第一次去club,嘩,真人條女醜樣到,個下直頭唔想玩
Kson?
最近YouTube演算法有推薦佢啲片
原來佢自稱桐生太太
佢有得同淨龍調情自肥
Opening唔見秋山聲優名
係佢,我老婆咁啱睇住我打個part,佢都冷笑咗一下
鍾意vtuber嗰班仲棒緊佢以前係桐生可可話係傳說就不斷硬棒個肥婆到而家
今日12月17
人中神曲
I’m fading away係咪系列第一首純英文歌/第一次純英文歌ending?
唔太記得

桐生有冇嚇到瀨尿
咁肥人嚟講佢個樣同形態唔算差。

玩人中之龍男人故事先係重點,女只係bonus,唔好咁高要求。
啲女
其中一個Clear 後係著到勁密實玩煮飯仔係咩玩法

樣嚟講都係赤目最正
7 外傳好似蘋果日報上身咁,影到條條女都唔得
呢個鬼故算恐怖
之前d鬼故都行溫馨路線
支線?
都係多謝桐生啫
Feel到初夏好愛人中
配音同唱K好俾力,但唔過火,
付出200%全情投入
鶴野獅子堂就本身有拍黑道戲
有經驗
揣摩到點拿捏自己角色
第三代西谷水準都好專業
俾機會佢全程講關西弁
金材昱又配得幾好,總之好入戲因為個角色成個PACKAGE 都好乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞