[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (109)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
見到fb有人話波飛貴唔睇就俾真球迷屌

就係呢班人搞到趕哂客

又話人窮又咩又物
Lm
琴日真係要贏
3,4個黃金機會都食唔到
本身已經爛爛地,仲要成日打埋d村超
香港Jamie Maclaren
對面臨完場都有球小禁區飛機
睇完成場打和都合理
會關注會討論已經好好,果班所謂真球迷,就係口講要大家支持,但係唔入場就係陷家剷,未睇過問下基本嘢又會畀佢地笑,幾撚極端
近角球旗個球?
Ww 個波似傳唔啱位,搞到要夾硬射咁
但係有啲真係太弱智 例如見到人屌點解波衫冇印名
兩邊也有入第三球機會
3:2 3:2 2:3 也是合理戰果
其實正正係佢最大威脅,人地用咁多人手mark佢,佢先要識係適當既時候傳下波。我唔否認佢係前場係最大威脅 ,但係有時傳下波啦老細,國際賽對差唔多排名呀而家,唔係港超對葉卓文呀,咁易俾你牛入去咩
其實就算喺屋企睇電視,
都係支持緊香港隊
唔係個個有錢買波飛
唔係個個有錢買波衫
點com最後果個位都要斬出去掛,果下我真係屌撚左出聲
佢就唔會變
你係教練
你揀唔揀佢
比足就唔使屌咁無人可以屌
佢踢得差比人屌無應份嘅
更何況一狗西班牙返嚟之後踢得正常嘅波一隻手數得晒
踢港隊波場場都黑洞咁濟
佢係應該要反省下自己做緊咩
諗起之前有個人亞運八強喺facebook讚港隊好波
然後俾人鞭佢之前港隊輸俾越南泰國時勁狼死咁屌港隊廢
話佢勁係因為防守搶截?
我尋晚睇就見佢傳失好多波
反擊全隊build up上去個陣佢就大腳鳩踢俾Michael
偏偏就要佢踢build up第一點嘅6號位
好似返返以前咁,啲草唔識生,抓唔實返地
鬆到pk
應該話港隊用得佢就預咗係俾個波佢舞然後入波

我係教練都係咁諗
每個人都有缺點
尋晚佢角色響香港做得好應該得top fit白鶴黃洋同埋胡查理
樂仔應該掃完波比黃威交
唔知係咪安蛇落柯打黃威踢到勁前根本無返後幫波
咁呢啲抵屌喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞