[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (109)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
岩岩先續約
屌 give me 1000

哩張小似
呢隊波青年梯隊近年好勁,但成年隊缺乏穩定性。今屆世界盃亞洲加到8.5隊,佢地應該好有機會。
屌你要落到去kong soc踢
N賓+1
依個陣個戰術就係比波垃皇
https://www.instagram.com/p/Cz7rUx0yXGO/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
國際賽期,本會前鋒巴科爾與孫銘謙、丹尼爾及柳志成等昨晚分別入場支持中國香港代表隊迎戰土庫曼的世界盃外圍賽。

Noah 適逢港隊的主場比賽都會抽空入場觀賞球賽,昨晚身為球迷的他,賽後當然要同阿輝「集吓郵」啦,各位球迷昨晚喺賽前/賽後係看台有冇遇見到邊位東方或港隊球員呢?

In International break , Eastern players Noah Baffoe, Sun Ming Him, Dani and Ryu Yesterday Night went to the stadium support HK Representative Team vs Turkmenistan in World Cup qualifiers.

Follow我哋FB/IG | fceastern

#EasternFC | #東方足球隊| #WEBELIEVE
其實佢唔係常規國腳
37 係入籍兵黃金期
咩料呀二月喎
宜家唔係同東方一齊操緊咩
是撚旦啦,亞運打贏伊朗都可以賴靠運氣啦
專門養狼狗咬自己心口
呢啲人,香港拎到世界盃都出嚟屌架啦
我嗌呀唔係你嗌
有件真嘅著唔落,入左件秦著
支足噓人國歌等罰錢
依家呢個時間轉三中堅應該冇咩可能
迫搶又要重新tune
成個企位都唔同晒
反而442可能有d機會
中場出到去係咪都廢
442可能真係可行
賤種
講得岩,就算入到世界盃決賽呢d人都會撐對家打柒香港
傑志亞冠個年就係無啦啦轉3中堅輸到仆街
之後轉番442先有得打
而家先轉3中堅肯定死硬
傑志打亞冠嗰年同之前嗰年一直都係踢緊三中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞